Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 22. syyskuuta 2023

Sotkuista käsityökamaria

Vinttikomeron siivouksen lomassa ehdimme vaihdella vähän huonekalujen paikkoja. Entisestä neidonkamarista tuli käsityökamari, joka olisi tarkoitus saada jossain vaiheessa käyttöön. Nyt siellä on vielä paljon järjesteltävää. Siirsimme sinne vähän lisää säilytyspaikkoja, sillä sitä siellä todella tarvitaan. Olisi hienoa, jos keittiöstä ja salista saisi mahdollisimman paljon pois tavaraa tänne piiloon.


Huoneessa on vielä laatikkokaupalla meidän kirjojamme, jotka eivät ole vielä sopineet mihinkään hyllyyn. Kaappien ovet ovat vielä maalaamatta. Pöytää voi siirtää keskemmälle lattiaa käyttämisen helpottamiseksi, mutta muuten se voi olla syvennyksessä. Olisin laittanut lipaston tuonne kaapiston alle, mutta se on aivan pikkuisen liian korkea mahtuakseen. Jaloissa on kyllä lyhennysvaraa, joten saattaa olla, että järjestys tuolla muuttuu vielä jonkin verran. 


Keskelle huonetta on tulossa pöytä, kunhan sille vapautuu tarpeeksi tilaa. Myös ikkunan eteen mahtuu vielä pienempi pöytä työskentelyä varten. 


Säilytystilaa tuli lisää myös nurkkaan, sillä laitoimme tuon vanhan kaapin siihen. Se oli tarkalleen mitoitettu, eikä milliäkään jäänyt väliin tilaa. Kaappi ja lipasto ovat vielä tyhjiä, mutta eivät varmaan pitkään, kunhan pääsemme taas tekemään tuonne jotain.


Tällä erää onkin pulaa vain ajasta, kaikki muu olisi valmiina odottamassa järjestelyä. Toisaalta nämä työt eivät karkaa täältä mihinkään, vaikka välillä tekeekin jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti