Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 18. syyskuuta 2023

Siivottu vinttikomero

Viikonloppuna oli taas apukäsiä ja jalkoja mukana, joten siivosimme lopulta tuon käytettävimmän vinttikomeron. Nyt se näyttää ihan toimivalta säilytystilalta.


Oikealla puolella on Isännän varastovaatteita. Paperisissa pusseissa on vielä joitain talon vanhoja takkeja, joita emme viitsineet edes avata. Siellähän säilyvät seuraavaan karsintakertaan. Muovilaatikoissa on yhdessä retkeilytarvikkeita, toisessa lampputarvikkeita ja lähimmässä joulukoristeita.


Vasemmalla perimmässä kopassa on säkkikankaita ja patjakankaita, keskimmäisessä lampunvarjostimia ja etummainen on tyhjä (miten ihanaa!). Tilaa on vielä ihan mukavasti vapaanakin, vaikka se lienee tilapäistä.


Komeron perällä oleva ovi johtaa seuraavaan komeroon, jolle emme vielä tehneet mitään. Sekin pitäisi joskus järjestellä ja penkoa kunnolla.


Komeron aiemmat tavarat kuljetettiin ensin saliin, jossa niitä nyt on vieläkin kasoissa. Viikonlopun aikana saimme yläkerrasta viisi säkillistä roskaa, mutta hyvääkin tavaraa löytyi. 

6 kommenttia:

 1. Vau, mikä operaatio ja niin hienon näköinen tulos! Aivan ihania nuo punotut arkut.
  Teillä on kyllä kutkuttavan(kin) näköisiä nuo varastot. Niistä tosiaan löytyy varmaan vaikka mitä. On kyllä ihanaakin, ettei vanhoja ovia yms. ole heitetty pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän varastoja on kiva penkoa ja tutkia, sillä joka kerta löytyy jotain uutta katsottavaa (tai on jo unohtanut, mitä kaikkea löytyy). Tuolla perällä on vielä pussukoita ja nyssäköitä avattavaksi, muutama iso radio, seinäpuhelin ja paljon muuta. Onneksi vanhat ovetkin ovat tallella, niitä voi vielä hyvinkin päästä jossain vaiheessa käyttämään.

   Poista
 2. Tulipa kerralla siistiä. Vinttikomero näyttää nyt tosi kivalta, kun kaikki on järjestyksessä ja kauniit katto, seinä ja lattia pääsevät oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuli todella kivan näköinen tila. Kaikki on vielä ainakin sopivasti käytettävissä ja liikuteltavissa.

   Poista
 3. Siistiä! Hyvän väriset nuo puupinnat; lämpimän väriset.

  VastaaPoista