Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 29. syyskuuta 2020

Lomittajina

 Kun myimme vuohet pois, lupasimme auttaa kaikessa, myös lomittamisessa. Viime viikonloppuna siihen tulikin tilaisuus. Myynnin jälkeen olimme käyneet vuohia katsomassa muutaman kerran, kun samalla saimme viedä ylimääräisiä lehdeksiä. Tälläkin kertaa meillä oli peräkärry täynnä vaahteranoksia Aila-myrskyn jäljiltä. Lypsyt uudessa paikassa olivat aamuisin, joka oli myös ihan hyvä käytäntö. 



Frida juoksi meitä pakoon eli se oli ainakin kotiutunut todella hyvin, eikä olisi halunnut lähteä meidän mukaamme. Vihdoin se tajusi, että kyse oli vain lypsystä, eikä uudesta matkasta. Fridan maitomäätä oli pysynyt suurena, mutta sen lypsäminen oli helpottunut. 

Ansku olisi lähtenyt meidän mukaamme ihan väkisin, mutta emme ottaneet. Tuuli oli myös vähän sitä mieltä, että voisi lähteä, mutta jäi nätisti olemaan. Näytin sille leikkausarpeni ja kerroin, miksi jouduimme niistä luopumaan. Käpy oli selvästi vähän vihainen meille, mutta tuli kuitenkin kyhnäämään aivan kiinni kerjäämään rapsutusta. 


Syötimme sunnuntaina myös pässipojat ja aasit. Oli oikein piristävää käydä katsomassa eläimiä. Tuli silti kova ikävä. Onneksi asuvat noin lähellä.

4 kommenttia:

  1. Onneksi pääsette lomittamaan, tuttuja ystäviähän nuo eläimet ovat. Mukava kuulla heidän kuulumisistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava käydä niitä katsomassa ja paijaamassa. :)

      Poista
  2. Hyvä juttu!
    Samalla tulee tehtyä hyviä asioita tutuille ja rapsutella tuttuja kuttuja.
    Lisäksi taito säilyy ja mieli virkistyy.
    Todistetuksi tuli myös meille lukojoille, että te itse olette tervehtyneet.
    Raikasta ruskaista syksyä toivottaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olemme tervehtyneet oikein hyvin. Olivat yhtä ihania kuttuja kuin ennenkin. :)

      Poista