Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 28. helmikuuta 2019

Toinen makuukamarin nurkka

Vuohien poikiminen hidasti kummasti sisällä tapahtuvia muutoksia, mutta jotain sentään ennen poikimista on tapahtunut. Päätimme ottaa seuraavaksi vaatesäilytysnurkan käsittelyyn. Kannoimme ruskeat kalusteet pois alta saliin.


Olipa kauhea huomata, miten paljon pölyä oli kertynyt kaapin ja piirongin alle. Tulipa nyt samalla siivottua sieltäkin. Ihan joka kuukausi ei tule näitä siirrettyä siivousta varten.

Suuri varjomöykky on sängyllä oleva vaatekasa
Meillä on ihan mukavasti huonekaluja, joten päätimme kantaa yläkerrasta vähän isomman vaatekaapin makuukamariin. Kaikenlaisia toimenpiteitä vaadittiin, että saimme sen hivutettua yläkerran portaikon eteen.


Lisää hivuttamista vaadittiin myös eteisessä, sillä iso vaatekaappi tarvitsee paljon tilaa kääntyäkseen.


Kaappi näyttikin paljon tummemmalta uudessa ympäristössään. Tai ehkä siihen vaikuttaa myös tuon liian valkoisen lipaston läheisyys. Lipasto on ostettu joskus aikoinaan Ikeasta, mutta tuunattu sen jälkeen. 


Lipasto saattaa tuosta vielä vaihtua, sillä se näyttää liian uudelta, mutta ajankohtaa ei tiedä. Muutenkin tämä projekti on venynyt valtavan pitkäksi.

4 kommenttia:

 1. Ihanan leikkisät pallerot aiemmassa postauksessa. Meillä on lähes samanlainen vaatekaappi isännän vaatekaappina. On ollut joskus tummaksi petsattu ja sen haluaisin joskus palauttaa maalikerrosten alta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen on aina paras vaihtoehto. Tumma väri on kaunis, kun sen saa sieltä esille. :)

   Poista
 2. Onko teillä vielä se sänkytuoli joka vilahti siellä vanhassa blogissa? Terveisin sänkytuolien ihailija.

  VastaaPoista