Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 15. heinäkuuta 2022

Vähän koristelua lisäksi

Turhan pelkistetyltä näytti alue kaikessa tasaisuudessaan, kun ruohokaan ei ole vielä itänyt. Oli siis hieman koristeltava aluetta. Ensimmäiseksi hankimme kaksi ruukkua ja niihin kukkaset.


Seuraavaksi kaivoimme vanhan sähkötolpan maahan koristeeksi ja telineeksi puutarhavaloille.


Aikoinaan tekemämme isot raparperilaatat kävivät hyvin polulle laatoituksen lisäksi. Kylvin laattojen vierille bellistä, mutta ajattelin laittaa myös hieman timjamia laattojen väleihin.


Isäntä teki mökin ikkunalle kukkalaatikon, johon kävimme hakemassa preeriaeustomaa ja maahumalaa.


Myös huussi sai uuden kukkakoristeen ulkoseinälle. Vaalea karjalanneito on siinä maahumalan kanssa puolipyöreässä korissa.


Nyt on onneksi ollut sade apuna kastelussa. Siispä odottelemme nyt ruohon kasvamista kaikessa rauhassa. Tai varmaan teen pienen sisätilaremontin leikkimökkiin jossain välissä. Maalasin jo kertaalleen sisäkaton ja oven sisäpuolen.


Muutama vuosi sitten tämä alue oli aivan toisenlainen. Onneksi ei ole enää!

4 kommenttia:

  1. Huh mikä määrä jätettä tuosta on poistunut. Leikkimökki on sievä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tuossa oli vasta puolet jätteestä. Toinen samanlainen kasa tuli tuon jälkeen, mutta onneksi se on mennyttä. Minustakin leikkimökki on söpö.

      Poista
  2. Hyvä kun on kuvia tuosta vanhasta ja menneestäkin. Ei kukaan uskoisi kuinka paljon sitä roskaa siellä oli jos noita kuvia ei olisi. Somaa ja kaunista olette tehneet, ja varmasti luontokin kiittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei enää meinaa itsekään uskoa, että tilanne oli noin paha. Onneksi se on ollutta ja mennyttä. Vielä täällä on valtavasti tekemistä, mutta ei tule aika pitkäksi. :)

      Poista