Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 27. heinäkuuta 2022

Leikkimökin pieni sisäremontti

Leikkimökissä oli sisäpuolen ulko-ovi possunpunaista maalia, joka ei minun silmiäni miellyttänyt. Maalasin sisäkaton valkoiseksi ja samalla valkoisella sivelin myös oven sisäpuolen. Seinät ja katto olivat kuultolakatut vaaleiksi, mutta pinnat olivat jo kovin kuluneet ja epätasaisen väriset.


Sisäväriksi oli ehdolla sininen, keltainen ja vihreä, mutta lopulta vihreä voitti. Sekoitin vaaleanvihreän värin ja maalasin ensimmäisen kerroksen.


Toinen maalauskerta teki jo peittävämpää pintaa. Nyt mökin mukana tullut pikkuruinen sohvakin sopii paremmin värimaailmaan.


Vihtorin mielestä sohva on varsin hyvä päiväunipaikka, sillä siihen sopii kissa oikaisemaan itsensä juuri sopivasti.


Katon ja seinien maalaamisen jälkeen oli täysin selvää, että myös lattia olisi maalattava, sillä vaaleilla pilkuilla oleva tummanruskea lattia ei oikein enää sopinut väreihin. Niinpä sekoitin vaaleanharmaan värin ja maalasin ensimmäisen kerroksen.


Kun maalasin toista kerrosta, huomasin, että terassin lattia ja porras pitäisi myös maalata, joten maalasin myös ne samalla harmaalla. 

Mutta nyt nuo kaiteiden valkoiset osat ovat selvästi maalin tarpeessa. Eikä tuo keltainen oikein istu minkään muun rakennuksen kanssa. Pitäisiköhän maalata mökki punaiseksi?

4 kommenttia:

  1. Vihtori on selkeästi sitä mieltä että sisustat hänelle omaa taloa. Minusta tuo keltainen on raikas ja kiva ja sopii vihreäänkin, punainen tosin sopisi teidän muihin rakennuksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihtori saa luvan kanssa oleskella mökissä. Keltainen on raikas ja perinteinen, mutta punainenkin olisi kiva. Saa nähdä, vaihtuuko väri jossain vaiheessa. :)

      Poista
  2. Kaunis vihreä, kuin minttujäätelö!

    VastaaPoista