Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 18. toukokuuta 2021

Viikonloppusiivousta ja muuta mukavaa

Tilanne on mennyt niin pahaksi (eli siis hyväksi), että tarvitsimme jo kaksi apulaista yhdellä kertaa. Sääennuste ei ollut lupaava, sillä lauantaiksi oli luvassa sadetta, mutta sitä ei onneksi tullutkaan. Perjantaina emme vielä ehtineet tehdä mitään kummempaa, mutta lauantaina aloitimme navetan ylisiltä.

Aluksi kasa oli aivan yläreunaan asti.

Vasemmalla sivustalla on iso osio, jota emme ole vielä edes aloittaneet. Niinpä päätimme tyhjentää siitä roskat. Kovin pitkään emme voineet sitä työtä tehdä, sillä peräkärry tuli täyteen, emmekä voineet jatkaa. Roskaa on vielä monta peräkärryllistä odottamassa seuraavaa kertaa.

Kärryyn mahtui vielä paljon lisää.

Päätimme siirtyä siivoamaan aittaa, vaikka varsinaista raivaussiivousta sinne ei vielä voinut tehdä. Ajattelimme siirtää säilytettävät suuret tavarat navetan ylisille siihen kohtaan, joka tulisi tyhjäksi noista säkeistä. Saimme tällä kertaa poistettua muovit ja roskapuut sekä lakaistua roskat.


Seuraavaksi päätimme tehdä lampaille tarhan etupihalle. Tämä tarha on sellainen, että sen voi helposti siirtää paikasta toiseen, joten nurmikon saa hoidettua lampaiden avulla.


Lampaille tämä oli mukava yllätys, mutta myös apulaiset kokivat paikan oikein kutsuvaksi.


Illan päätteeksi haimme vielä edellisen jutun leikkimökin ja söimme hyvillä mielin pizzaa. Sunnuntaiksi valitsimme retkipäivän isolla porukalla. Kävimme katsomassa paikallisia kivikasoja ja valkovuokkoja Harolassa, linnavuorella ja Luistarissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti