Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 15. toukokuuta 2021

Leikkimökki

Vaikka meillä oli jo valtavasti erilaisia rakennuksia, ajattelin, että yksi puuttuu silti pihapiiristä. Leikkimökki on sellainen rakennus, jonka pitäisi olla pihassa. Meillähän ei ole omia lapsia, mutta vierailulla käy usein. Olisi siis oikein mukavaa omistaa pieni mökki, jossa voisi vaikka yöpyäkin tilapäisesti.


Pääsimme toteuttamaan tämän toiveen ja kuljetimme mökin naapurikylältä laina-autolla ja -lavalla.


Mitään varmaa paikkaa ei mökille vielä ollut, mutta suunnilleen tiesimme sen tulevan sijainnin. Siihen suuntaan siis pyrimme.


Hetken jo näytti vähän vaikealta, mutta kaikki sujui sittenkin hyvin siirron kanssa. Mökki pysyi pystyssä ehjänä ja siirtyi paikoilleen vinssin, pöllien ja lankkujen avulla.


Nyt onkin aika tehdä mökille kiva pihapiiri ja sisustaa se mukavaksi paikaksi. Suunnittelimme jo viikonloppuvieraiden kanssa yöpyvämme siinä, mutta tulevan kylmän yön vuoksi jätimme koeyöpymisen tuleviin kertoihin.


4 kommenttia:

 1. Ihana pikku mökki. En tiedä onko blogisi joutunut jonkun hyökkäyksen kohteeksi sillä en pääse siihen bloggerin tai tietokoneen kautta. Toki ongelma voi olla minulla vain. Kun klikkaan lukuluettelostani sinun blogiin tulee sivusto jota tarjoaa sinun verkko-osoitetta ostettavaksi ja teksti blogipolku.com.
  T. Katja blogista Päivänpesän elämää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut selaimet tulkitsevat bloggerin vaaralliseksi, eivätkä avaa enää sivuja. Et ole ainoa, jolla ongelma on.

   Poista
 2. Söpö mökki, joka on tietenkin, ehdottomasti koenukuttava, että voi arvovieraille nukkumapaikasi antaa.
  Sopii hyvin teidän pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole koeyöpynyt mökissä. Ajattelin, että sinne voisi tehdä levitettävän sohvan, johon näin lyhyt ihminen mahtuu nukkumaan. Lapsille tuo onkin ihan hyvän kokoinen. :)

   Poista