Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Seinä umpeen

Pitkään ei kannata yhtä seinää pitää auki, etteivät lampaat oikeasti keksi laajentaa laitumiaan tässä vaiheessa. Ensin tarvittiin tuulensuojalevyt pitämään puhurit loitolla. Uudet ikkunat valmistuvat tulevat valmiiksi, kunhan valmiiksi leikatut lasit tulevat.Ulkovuorauksesta tulee samanlainen kuin aiemmastakin. Muualla navettaa on ehkä enemmän vaakapanelointia, mutta tämä osa näyttää jo muutenkin eri aikakauden tuotteelta, joten pysyköön omana yksikkönään lomalaudoituksineen.


Seinä alkaa valmistua. Enää onkin jäljellä toinen samanlainen seinä ja tuo pääty. Kohta saa jo keitellä taas maalia näihin seiniin. Matalat seinät ovat helppoja maalattavia, mutta päädyn kolmioon joutuu jo kurottelemaan telineiltä.


Päädyn ovet joudumme myös uusimaan, sillä nykyiset ovat todella huonossa kunnossa, eivätkä edes sulkeudu enää kunnolla. Sisäpuolella on myös paljon tehtävää, sillä siellä kiertävät vielä vanhat maitoputket ja rehuhissit erinäisten puurakennelmien lomassa. Kolmelle lampaalle tilaa on vähän liikaakin, mutta ehkä keksimme rakentaa tiloihin muitakin toimintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti