Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 17. joulukuuta 2023

Harrastehuone kovassa käytössä

Isäntä ehti vallata harrastehuoneen omaan projektiinsa, mutta ninunkin aikani vielä tulee. Nyt siellä on maalaus käynnissä kapiokirstuihin, jotka Isäntä teki veljeni tyttärille äitini tilaustyönä. Kirstut ovat kohtuullisen pienet, sillä nykyään ei niin valtavia kapioita kerätä, eikä isoille arkuille ole ehkä tilaakaan.


Nämä ovat menossa jouluksi, joten maalaus on tehtävä jo vauhdilla. Pohjavärin kuivumisen jälkeen jokaisesta kirstusta tulee tulevan omistajansa lempivärillä maalattu.


Ensimmäisen värikerroksen jälkeen arkut erottuvatkin toisistaan jo hyvin.


 Parin lisävärikerroksen jälkeen pääseekin jo laittamaan heloja paikoilleen.


Epäilenpä, että tänä talvena harrastehuone on aika kovassa käytössä jatkossakin. Valona on jatkojohdon päässä työmaavalo, jolloin pimeä aikakaan ei haittaa harrastusta.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihana idea nuo kirstut! Ja ihanan persoonallisia niistä tulee lempiväreineen.
    Mahtava juttu, että on valoa harrastaa. Nyt onkin kiva vuodenaika nyhertää sisällä kaikenlaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirstuista tulikin tosi hienot valmiina. On tuolla päivällä aika hyvä valo ja lisää saa sähköllä. Nyt on ihan paras aika kaikelle nyhertämiselle.

      Poista
  2. Hieno idea! Ja varmasti mieluinen lahja. Tsemppiä vessan remonttiin, ehkä se on hyvä tehdä heti vesivessa ja ottaa se käyttöön vain talvisin ja huonolla säällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjat olivat oikein mieluiset. Tsemppiä tosiaan tarvitaan, sillä tekemistä on paljon ja aikaa rajallisesti, rahasta puhumattakaan.

      Poista