Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 10. kesäkuuta 2022

Suulin nurkka alkaa hahmottua

Kesän tullen myös suuli on taas päässyt työlistalle. Mitään järisyttävää kerrottavaa ei vielä ole, mutta onhan kaikki aina eteenpäin tässäkin projektissa. Ensin piti saada nurkat perustukset muurattua. Samanlainen muuraus on tulossa myös tuohon oikeaan etunurkkaan, kunhan tämä nurkka valmistuu.


Muurauksen jälkeen alkoi runkotyöt. Tällä hetkellä runko on valmiina tasakertaan asti. Myös tuo etuosan katto vaihtuu harjakatoksi, kuten muukin katto on.


Sivuun tulee leveä liukuovi, josta isommatkin härvelit mahtuvat suulin sisälle. Aloitimme jo piha-alueen raivauksen purkujätteistä, sillä tänä kesänä olisi tarkoitus saada isompia pihamuokkauksia tehtyä. Tähän rakennusten väliin tulee ajoväylä, josta pääsee puuvajalle, josta tien kautta pääsee etupihalle ja taas tähän suulille. Nyt tuosta mahtuu vasta mönkijä kärryineen rakennustelineiden viedessä tilaa, mutta tulevaisuudessa tuosta kulkee isompikin ajoneuvo.


Pihaosa jatkuu tuon katoksen takareunaan asti, jotta kääntymistilaa tulee tarpeeksi. Purkupuuta on vielä aika paljon jäljellä, mutta kuorma kerrallaan sekin siirtyy kuivurin vierelle, jossa se jalostuu polttopuuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti