Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 16. toukokuuta 2022

Ja taas raivausta

Viikonloppuna oli taas vuorossa yläkerran raivausta apupojan kanssa. Aika hyvin saimme taas kerran tilaa haltuun. Tulevan vierashuoneen ovennurkassa oli vielä hyllyillä lajittelematonta tavaraa, mutta vähitellen saimme kaikki pois isommalta pitkällä seinällä olleelta hyllyltä ja pienemmältä lyhyellä seinänpätkällä olleelta hyllyltä. Tyhjään puhdistettuun tilaan kannoimme neidonkamarista sängyn.


Sänkyjen väliin saimme vielä paikan peilipöydälle. Tämä saattaa mennä kesällä myyntiin, kun taas avaamme pihakirppiksen.

Peilikuva näyttää, miltä huoneen toisessa laidassa näyttää

Vaikka tilanne näytti aluksi tältä eli aika hirvittävältä, lopputulos oli kuitenkin vaivan arvoinen.


Neidonkamari on taas esittelykuntoinen. Ihan lopullisessa kunnossa sekään ei vielä ole, mutta tilanne ei ole enää ihan kaoottinen. Oikean puolen hyllyillä on pääasiassa kankaita ja askartelutarviketta. Nämä pitää vielä käydä läpi ennen pihakirppistä. Silloin varmaan lähtee vielä paljon tavaraa pois. Hyllyihin on olemassa ovet, joiden maalaaminen on minulla vielä kesken. Vaaterekki siirtyy myös pois.


Toiseen laitaan kiinnitimme seinäkaapit, joihin laitoimme kaikki langat. Kaappien ovet ovat myös maalattavien odotuslistalla.


Pönttöuunin takana on vielä kasa tavaraa, jotka on jo lajiteltu, mutta ei laitettu paikoilleen. Tässä on kaksi laatikollista kirjoja, kaikki valokuva-albumimme, kaksi säkillistä lahjoitukseen menevää lankaa sekä kaksi laatikollista polttopuuta.


Enää ei olekaan niin paljon jäljellä lajittelematonta tavaraa, vaikka muuten tavaraa on vieläkin liiaksi. Jospa kesällä saisi pihakirppiksellä taas paljon pois.

4 kommenttia:

 1. Varmasti kiva tunne, kun saitte taas paljon tavaraa raivatuksi ja lajitelluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella helpottava tunne, kun näkee välillä jo toivoa kaiken tämän rojun keskellä. Lajittelu on varmaan se hitain vaihe, jonka jälkeen alkaa olla helpompi päättää, mitä millekin tavaralle tehdään.

   Poista
 2. Kyllä on tosi kiva ja hyvä, että tavarapaljouden lajittelu ja järjestely etenee. Tuo valtava määrä tavaraa on vaan edelleenkin ihan käsittämätön asia. Mutta, kyllä se siitä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaran määrä tuntuu välillä aivan lannistavan suurelta, mutta tällaiset pienet onnistuneet välietapit tuntuvat kivoilta. Onneksi työllä ei ole mitään määrätakarajaa, voisi olla jo hermot koetuksella.

   Poista