Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 13. elokuuta 2021

Kuivurin nurkkia ja jätekuormia

Tänä vuonna päätimme säilöä polttopuut valmiisiin laatikoihin kuivuriin. Nyt laatikoita on jokseenkin siististi pinoissaan kattoon asti. Täältä laatikot puineen kulkeutuvat ensin kuistille pinoon ja sieltä keittiöön poltettavaksi. Ensi vuonna osaamme kertoa, oliko tällainen järjestely mielekäs. Ainakin jätepuu on paljon helpompi säilöä laatikoihin, sillä pinottuna ne takertuisivat toisiinsa nauloista.


Sadesäällä oli hyvä siivota muutenkin kuivuria, sillä siellä oli yksi nurkka vielä täynnä muovia ja styroxia. Nyt siellä on lähinnä sälelaatikoita.


Ison laatikon tarkoitusta emme selvittäneet, mutta se sai jäädä paikoilleen, kun parempaakaan paikkaa sille ei ollut.


Perällä näkyy vanhan riihen ulkoseinän hirret. Kuivuri on rakennettu sen ympärille aikoinaan.


Perimmäisessä nurkassa on pino linja-auton penkkejä. En vaan voi käsittää, miten täältä voi löytyä tuollaistakin roinaa. Olisikohan ketään vanhan linja-auton entisöijää, joka ilahtuisi saadessaan ison pinon vanhoja penkkejä? 


Auton peräkärry tuli taas täyteen jätettä jäteasemalle vietäväksi. Luultavasti täältäkin tulee vielä muutama kuorma lisää. Suunnilleen kerran viikossa sinne viemme kärryllisen jätettä, mikä kuulostaa aika hurjalta.

2 kommenttia:

  1. Voi hyvänen hyssykkä, miten paljon kaikkea sieltä löytyy! Mahtavaa siivousta + raivausta olette jo tehneet, ja polttopuiden säilytyshomma näyttää kätevältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhä edelleen täältä löytyy kaikkea mahdollista. Milloin mahtaa tulla aika, ettei enää löydy yllätyksiä? :)

      Poista