Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 19. tammikuuta 2019

Makuukamarin peilinurkka

Makuukamarin värimuutos jatkuu vähitellen nurkka kerrallaan. Peilinurkka tuli seuraavana muutettavaksi, sillä se oli helposti toteutettava. Vaalea lipasto oli jo valmiiksi eteisessä. Peili on jostain vanhempieni vanhoista varastoista joskus otettu käyttöön, mutta viimeiset vuotensa se on ollut Koivurinteen vinttihuoneen peilinä. Nyt se pääsi vaihteeksi käyttöön täällä.

Villahuopa on rumuudestaan huolimatta tarpeellinen.

Lipasto on toistaiseksi ainakin kampaus- ja meikkauskäytössä, sillä kylpyhuoneessa meillä ei ole tarvittavia tiloja. 


Illalla siirsin vielä nuo peltipurkit alemmas, sillä epäilin niiden putoavan kuitenkin seuraavia huonekaluja siirtäessä.


En löytänyt yhtään kuvaa, jossa makuukamari olisi ollut kuvattuna käytössä. Varmaan siihen on epäjärjestykselliset syynsä. Ennen siis nurkassa olivat edellisen asukkaan kalusteet, jotka siirtyivät nyt eteisen puolelle. Käyttöön ne pääsevät edelleen.

8 kommenttia:

 1. Siitäkin tuli mukavan näkönen nurkkaus.

  VastaaPoista
 2. Te edistytte nurkka kerrallaan, että aivonne pysyy mukana.
  Jos muutos on liian äkkiä, kuten tulipalon jälkeen(en kenellekään toivo), niin sopeutuminen vie enemmän aikaa kun voisi kuvitella.
  Mukava on seurata edistystänne ja saada itsellekin ajatusta, että jospa minäkin tekisin ilokseni jotain pientä erikoista tai tavallista, mutta erilaista.
  Toivottavasti kissit antavat tavaroitten olla tuolla pöydällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuukamarissa on niin paljon tavaraa, että työ edistyy siksikin vähän hitaasti. Samalla tulee taas perusteellinen vaatelajittelu kierrätykseen ja säilytykseen. Tuo nurkka ei ole vielä ollut kissojen suosiossa, onneksi. :)

   Poista
 3. Onko sinulla/teillä instagram tiliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole tähän tilaan liittyvää Instagram-tiliä. Julkaisen kaiken mahdollisen yleensä täällä blogissa. :)

   Poista