Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kirjaston sisustamista

Kun yläkertaan piti saada tilaa muille tavaroille, oli aika tuoda sieltä nämä tulevat kalusteet jo valmiiksi kirjastoon.


Kannoimme myös makuuhuoneessa säilytyksessä olleen työpöydän kirjaston puolelle.


Ostimme valmiit käytetyt lasiovelliset kirjahyllyt, mutta niiden väri on aivan väärä. Niinpä päätimme maalata ne ruskeiksi ennen kirjastoon tuontia. Eivät listatkaan ole vielä valmiina väliseinästä puhumattakaan.


Sohvana on tämä säilytystilallinen sänkysohva, joka on sopivan neutraalin värinen. Tosin nuo jugend-viltit ovat ehkä hieman turhan kirjavia molemmin päin, kun seinäkin on kirjava.


Kun kirjastossa on kalusteita, huomaa selvästi, ettei se mikään iso huone olekaan. Varsinkin kirjahyllyt vievät paljon tilaa, vaikka ovatkin tarpeellisia.

8 kommenttia:

 1. On teillä paljon ollut ja vieläkin on touhua tuon kotinne kanssa. Seurasin jo sitä edellisen kodin remontointia ja nyt se on jo mennyttä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaakohan meille koskaan tulla sellaista aikaa, ettei ole remonttia? :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyllyjen kanssa tulee näyttämään täydemmältä, mutta kiva se on silti. :)

   Poista
 3. Onhan teitin kirjasto ruhtiinaallisen iso, kun vertaan omaani =D Mutta tulevaisuudessa mulla ei tuu olemaankaan siellä muuta kuin kirjoja, mukava tuoli, jalkalamppu ja Aapolle pehmeä talja takan läheisyydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meillekään tuonne juuri muuta sovi. Yhden keinutuolin sinne haluan, sillä niitä täällä riittää joka huoneeseen. :)

   Poista