Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Kuivurin korjaussuunnitelma

Trenkituvan pihan rakennuksista seuraavana tulee kuivuri. Kuivurin laitteet ovat edelleen tallella, mutta eivät käyttökunnossa. Meillä ei tule olemaan niin paljon viljelyä, että oikeasti kannattaisi kunnostaa kuivuri varsinaiseen käyttöönsä. Ehkä rakennuksella kuitenkin voisi olla jotain muuta hyödyllistä käyttöä - kissojen taukotuvan lisäksi.


Toinen pääty on notkahtanut ja se pitää korjata. Ovet pitää myös korjata tai tehdä uusiksi, samoin muutama ikkuna.


Sisäpuolella korjausta vaatii paremmin ryhdissä oleva pääty, josta välikatto on pudonnut alas jostain syystä.


Alakerrassa on valtavasti hyvää säilytystilaa, mutta hyvin se on saatu käyttöönkin. Pikkuhiljaa styroxia on laitettu roskiksen täytteeksi, mutta sitä riittää vielä isompaan siivoukseen.


Yläkerran toinen pääty on täynnä kuivurilaitteita, jotka saavat jäädä olemaan muistona menneestä, mutta toinen puoli on hyvää säilytystilaa. Näin tyhjää siellä ei ole enää, sillä tyhjensimme aikoinaan trenkituvan täytteenä ollutta tavaraa tänne. 


Ehkä joskus tulevaisuudessa rakennamme kuivuriin saunan, mutta se ei tule tapahtumaan ihan lähitulevaisuudessa. On jonkin verran muutakin laitettavaa sitä ennen.

6 kommenttia:

 1. Ohhoh, on teilläkin noita rakennuksia ja korjauskohteita aikamoinen määrä. Ei meinaa pysyä perässä :). Mutta seesteinen asenteesi on ihan huippua. Ei tämä maailma valmiiksi kerralla tule, mutta pienissä askelissa tulee valmista kuitenkin! Paljon voimia sinne isoon urakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tämä ostohetkellä tiedossa, että projekti on aikamoisen suuri. Mutta tosiaan vähän kerrallaan tekemällä tämä tulee ainakin parempaan kuntoon. :)

   Poista
 2. Ei taida tarvita kysyä, mitä teette ensikesänä...ja seuraavana...ja seuraavana...ja...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, mitä teen tänä kesänä. :D On otettava ihan harrastuksen kannalta, ei tätä muuten kestä. Vai olisiko ihan elämäntapa peräti. :)

   Poista
 3. Voisitko laittaa taas joskus juttua siitä saunastanne se on vaaan niin ihastuttava ettei mitään rajaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin toki. Sauna on meidänkin mielestämme todella kiva. :)

   Poista