Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 18. joulukuuta 2014

Muutto häämöttää jo

Jotenkin hassua, että asiat alkavat luistaa siihen suuntaan kuin on haaveillutkin. Isäntä nimittäin huomasi, että paikkakunnalla olisi hänelle työpaikkakin tarjolla. Ja nyt näyttää vahvasti siltä, että kesän alussa hän aloittaa uudessa paikassa. Kaiken lisäksi hän pääsee suoraan siirrolla, joten lomatkin säilyvät.


Se tarkoittaa sitä, että muutto tulee olemaan aika pian. Minulla on työtehtävä, jonka lupasin hoitaa elokuussa, joten sitä ennen en pääse itse. Mutta syyskuun alusta ei minuakaan täällä mikään pidä. Paitsi tietysti tämä nykyinen talo, joka pitäisi sitten myydä jossain vaiheessa. Olemme siis kahden talon loukussa.


Kuvat ovat trenkituvan vintiltä. Sielläkin on vielä paljon tutkittavaa.

4 kommenttia:

 1. Asioilla on tapana järjestyä!Toivon että juuri sinne sopivaan suuntaan. Kaikkea kivaa varmasti löytyy rakennusten kätköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika rohkea veto ostaa talo toiselta puolelta Suomea ihan vaan sen talon vuoksi. Mutta näin sitä vaan alkaa orientoitumaan siihen, että uusi kotiseutu siellä kutsuu. Vaikka minulla on kyllä sukujuuria siellä ja paljon sukulaisiakin. Paljon tekee myös se, että naapurit ovat aivan ihania, avuliaita ja ystävällisiä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nallea on selvästi rakastettu paljon. Toinen käsikin on tallessa, vaikka irti.

   Poista