Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 1. lokakuuta 2024

Uudenaikaisia vehkeitä

Kivimäessä tehtiin valtava myönnytys nykyajalle. Pitkään harkittuamme tulimme siihen tulokseen, että ilmalämpöpumppu olisi tarpeellinen investointi kylmien talvien varalle. Aikoinaan mietimme kiinteitä sähköpattereita huoneisiin, mutta siihen saakka emme ole vielä ehtineet. Nimittäin sitä sähköä ei ole vieläkään vedetty talon sisällä. Toimimme edelleen jatkojohtojen varassa. 


Kun sitten päädyimme ilmalämpöpumppuun, sen asennuksessa piti ottaa huomioon, ettei meillä ollut niitä sähköjä vielä käytössä. Onneksi asennuksen pystyi tekemään ulkokeskukseen, joka on talon seinässä. Ei siis tullut yhtään ylimääräistä johtoa sisätiloihin, mikä tietysti vanhassa talossa on aina positiivista.


Ulkokeskuskin on melko näkyvä, mutta aika hyvin se peittyy kukkapenkin taakse. Sisäkeskuksen naamiointi onkin meillä vielä edessä. Mietimme laatikon peittämistä seinätapetilla. Ehkä se sitten ei olisi niin oudon näköinen kirkkaanvalkoinen mötikkä kaiken vanhanaikaisuuden keskellä. Koko laitos asennettiin juuri tänään, joten hienosäädöt ovat siksi tekemättä. Kerron sitten, onnistuiko naamiointi. Nyt pitäisi opetella kaikki nuo mahdolliset säädöt, joita on aivan valtavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti