Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 26. maaliskuuta 2023

Vaatesäilytystä makuukamariin

Kaikki alkoi siitä, kun muutimme yläkertaan nukkumaan kakluunin remontin tieltä. Sitten aloimme kaikenlaisen järjestelyn alakerrassa, jonka seurauksena makuukamarista lähti vaatekaappi pois keittiöön säilytystilaksi. Vaatteet jäivät odottamaan parempaa säilytysjärjestelmää sängylle. Jotaihan oli tehtävä tällekin tilalle.


Ylevästi ajattelimme tehdä kunnolliset puiset vaatekaapit, mutta totesimme, ettei meillä olisi aikaa siihen. Niinpä silloin kirjaston vierassänkyä ostaessamme ostimme myös vaatekaapit.


Tuskin yhtään vähemmän aikaa näiden kokoamiseen meni kuin täyspuisten kaappien rakentamiseen, mutta ainakin osat olivat valmiiksi sopivan kokoisia ja sopivat toisiinsa, kun vaan osasi liittää oikeat osat toisiinsa.


Ehkä nämä kaapit eivät aivan pahasti loista uutuuttaan kaikkea vanhaa vastaan. Ainakin tuo valkoinen käy tapetin kanssa ihan hyvin.


Vielä pitäisi tasoittaa tuo muuri, maalata listat ja ovet ja järjestellä loput tavarat. Ehkä tässä kevään kuluessa pääsemme oikeasti muuttamaan takaisin alakertaan.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttävä kaappi joka sopii mielestäni tosi hyvin tuohon taustalla olevaan tapettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin oikeastaan vähän yllättynyt, että kaappi sopi noin hyvin ympäristöönsä. Todella paljon sinne mahtuu vaatteitakin.

   Poista
 2. Kivan näköinenhän tuo kaappi on, sopii paikalleen oikein hyvin. Meillä on ollut haussa jo pitkään vanha talonpoikaiskaappi eteisen vaatesäilytystä varten, mutta taidetaan mekin taipua tuohon ikealaiseen kun ei sopivaa vanhaa tahdo löytyä mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoja kaappeja ei nykyään ole helppo löytää, vaikka sellaisen saaminen eteiseen olisi varmaan ihan paras ratkaisu.

   Poista