Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 3. elokuuta 2022

Leikkimökin sisältä

Tervetuloa uudistettuun leikkimökkiin! Aiemmin esittelyssä olivat maalatut katto, seinät ja lattia. Nyt mökissä on jo kalusteitakin paikoillaan. Ovesta näkyy hyvin takaseinälle, jossa on tuo minisohva. Seinälle on tulossa vielä jotain katsottavaa, mutta ehkä sitä pitää hetki odottaa. Valaistuksen hoitaa pallovalosarja.


Vasemmalla seinällä on naulakko, joka on ostettu aikoinaan Keuruun toimintakeskuksesta. Näitä meillä on useampia, sillä naulakko on kaunis ja käytännöllinen.


Vasemmalla puolella on neljä taulua, jotka ostin kolikoilla paikallisesta kirppisryhmästä muutama vuosi sitten. Tänne ne sitten päätyivät lopulta. Ikkunasta näkyy mustikkatarha, kun katsoo tästä suunnasta. Verhot löytyivät omista varastoista ja itse piti ne myös ommella. Pöytänä on mökin mukana tullut hylly, joka käännettiin toisin päin. Ehkä teemme tuohon joskus klaffipöydän. Iso tuoli ja selkänojallinen tuoli tulivat mökin mukana ja tuo yksi on omista varastoista. Maalasin näiden istuinosat samalla, kun seinätkin.


Tästä samasta ikkunasta näkyvät pihakalusteetkin.


Toiselle seinälle teimme hyllykön alatasoksi. Tähän pitää vielä tuoda pari sievää laatikkoa aterimille ja muille tärkeille tavaroille. Yläkaapissa on astioita ja välitilassa mökin mukana tullut pieni naulakko.


Tämä puoli on selvästi ruoanlaittopuoli. Myös siivousvälineet mahtuvat tänne. Harja ja rikkalapio ovat vielä matkalla, mutta pääsevät pian mökkiin.


Viimeisessä nurkassa on naulakkohyllykkö, jossa suloinen minikokoinen teeastiasto. Olen jo yhden kokkailijan kanssa nauttinut näistä mehua. Aika monta kupillista meni. :)


Näiden muokkausten jälkeen mökki on tilavamman tuntuinen ja helpommin käytettävissä. Mökin mukana tuli aivojen mallinen pöytä, joka oli vähän liian iso. Nyt täällä mahtuu hyvin liikkumaan, vaikka mukana olisi vähän isompi vieras teekutsuilla.

8 kommenttia:

 1. Voi, miten suloinen leikkimökki! Kaunista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tästä tuli oikein sievä! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihana leikkimökki, kyllä varmaankin tuolla on kiva pienten leikkiä! Ehkä joku nukke voisi olla hoidettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa itse vielä niin pieni, että mahtuisi tuolla leikkimään! Vaikka on se mukavaa, että lapsivieraillekin on jotain tarjolla. :)

   Poista
 3. Tuosta leikkimökistähän tuli aivan ihana! Muutenkin olette saaneet remontti- ja pihatöitä melkoisen määrän valmiiksi kesän aikana. Ja kesähän se vielä jatkuu..... !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuosta tuli ihana. Onneksi on vielä kesää jäljellä, sillä tekemistähän riittää täällä. :)

   Poista
 4. Voi miten hurmaava leikkimökki. Tuolla lapset varmasti viihtyvät. ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tuosta. Uskon, että tämä mökki kelpaa myös muille. :)

   Poista