Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 20. maaliskuuta 2021

Tipuja ja tabuja

 Meillä on ilo ja kunnia esittää uudet pienokaiset tilallamme. Pitkästä aikaa meillä on tipuja. Tosin nämä ovat vähän turhan aikaisia, sillä yritimme pitkittää hautomisen aloittamista pääsiäistipuja varten, mutta kanat päättivät toisin.


Viisi pientä tipua kuoriutui onnelliselle emolleen. Aina nämä pikkuiset ovat yhtä suloisen ihania piipittäjiä. Mielenkiinnolla odotamme, minkä näköisiä näistä tulee.

Vihtori on toipilaana. Olivat varmaan ottaneet Hellin kanssa vähän kovemmin yhteen, sillä Vihtorilla oli korvalehdessä reikä, joka alkoi tulehtua. Niinpä kävin kissan kanssa näyttämässä korvaa eläinlääkärissä. Antibioottikuuri on nyt menossa, ja korva on jo paljon parempi. Vihtorille on helppo antaa lääkkeet, sillä se on aivan kiltisti, avaa suunsa ja nielaisee tabletit tuosta vain. 


8 kommenttia:

 1. Voi Vihtoria, pikaista paranemista! Onneksi on helppo lääkittävä. Samanlaisia ovat täkäläiset mammanpojat, mistä olen kiitollinen useinkin, vitamiinitablettienkin kanssa.
  Suloiset kananpojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulevi oli aivan toista maata. Se lähti heti pakoon, kun vain vähänkin epäili meidän käsittelevän jotain lääkkeeseen viittaavaan. Onneksi on tällaisia helppojakin tapauksia. Mammanpojille terkkuja! Kananpoikia pitää käydä usein tervehtimässä, kun ne kasvavat niin nopeasti. :)

   Poista
 2. SUloisia tipuja♥
  Ottaisipa Niilokin lääkkeet, kuin Vihtori..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisempia taitavat olla helpot lääkittävät. Niilolle terkkuja! Tiput ovat niin suloisia palleroita. :)

   Poista
 3. Suloiset tiput. Tappelupukarit osaavat näköjään olla kaveritkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tappelupukareilla taitaa olla meneillään pomouden selvittäminen, mutta molemmat ovat niin tasaväkisiä, ettei . Onneksi ovat useimmiten hyviä kavereita keskenään. :)

   Poista
 4. Oi voi kuinka somia pikkuruisia tiput ovatkaan.

  VastaaPoista