Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 29. joulukuuta 2020

Yläsali eli aula

Tervetuloa katsomaan uudistunutta yläkerran aulaa eli yläsalia, joksi sitä myös toisinaan kutsutaan. Kuvat ovat jo aivan toisenlaisia kuin ne edelliset tästä tilasta. Jyrkkien portaiden jälkeen astumme tilaan tästä suunnasta.

Ikkunasyvennys on saanut muotonsa ja tyylinsä, vaikka kaikki liinavaatteet eivät olekaan vielä laatikoissaan. Tänne ne ovat kuitenkin tulossa ja matot ovat tuosta vielä menossa omille paikoilleen. Sarvet löytyivät oikeanpuoleisesta komerosta ja sopivat tänne oikein hyvin.


Huonekaluiksi tänne jäi vähän sekalaista tavaraa, eivätkä nämä jää tänne vakituisesti olemaan. Tällä hetkellä kokonaisuus on vähän hajanainen, mutta selkiintyy vielä. Tähän nurkkaan tulee tällä hetkellä trenkituvassa majaileva kirjahylly ja nämä tavarat siirtyvät jonnekin muualle.


Kirjahyllynurkkauksen kirjat ja muut irtotavarat ovat vielä järjestelemättä ja katsomatta, mutta muuten nurkkaus on aika hyvässä mallissa. Toimme tänne levitettävän sohvan ja k-tuolit.


Käsityökamarin oven vieressä on vielä polkusinger ja tuo yläkaappi, mutta siihen on tulossa vaalea liinavaatekaappi, jos se leveytensä puolesta mahtuu. Yläkaappi muuttaa alakertaan.


Yläsali on nyt oikein mukavan tunnelmallinen paikka, vaikka kovin hämärä. Eikä kynttilöitä ihan noin vapaasti voi poltella jatkuvasti, mutta iltasella voi vähän tunnelmoidakin.


Portaikkoon menevän oven vieressä on vanha porontalja, joka saa toistaiseksi olla paikoillaan. Tuosta toisesta ovesta pääsee komerokäytävään, josta kerron seuraavaksi.


Kaatopaikalle meni yksi kuorma ihan roskaa ja kohta on taas kärryllinen valmiina. 

2 kommenttia: