Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Navettaremontti jatkuu

Navetan kanssa on vielä paljon tehtävää, mutta onhan tuota jo valmiinakin. Rännitkin ovat jo asennettuina paikoillaan ja vedet valuvat kohti päätyä.


Päädyssä on jo valmiina maahan kaivettavat putket, jotka johtavat vesiä kohti peltoa. Jos kaikki vesi jäisi tuohon päätyyn, olisi pääty aina kuraliejua.


Myös edessä on uutta tulossa. Kanat saavat hulppean kokoisen tarhan kevättä varten, jolloin niillä on vielä ulkonaliikkumiskielto muuttolintujen vuoksi. 


Tarha lähtee oven jälkeen ja jatkuu päätyyn asti. Korkeuskin näkyy jo kuvassa hyvin. Katoksi tulee sama materiaali kuin varsinaisessakin katossa. 


Ja jos ihmettelit kovin kesäistä kuvaa, niin selitys on, että otin nämä kuvat viikonloppuna. Maanantaina olin suunnitellut mennä istuttamaan kukkasipulit, mutta aamulla näytti tältä. Saattaa olla, että keväällä meillä on paljon sipulikukkaruukkuja pihalla. :)

4 kommenttia:

 1. Olette te kyllä ahkeria...ei voi muuta, kuin ihailla..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimman osan työstä tekee työmies ja me vain maksamme ahkerasti laskuja. :)

   Poista
 2. ....niin ja piti viellä sanoa, että ruukuissa olevat sipulikukatkin ovat kauniita..:) Toivottavasti teillä on nyt yhtä hieno auringonppaiste, kuin täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paistaa se aurinko välillä kauniisti Kivimäkeenkin. Ja siitähän me olemme oikein mielissämme, sillä se tietää runsasta sähköä. :)

   Poista