Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 15. lokakuuta 2019

Helli-kisusta

Pikku-Helli on aivan ihana tapaus. Se on seurallinen, vilkas ja suloinen. Kaikki samassa paketissa siis. Alkuaikoina se nukkui aivan kiinni minussa, mutta nykyään se valitsee usein jo Isännän kainalon tai Vihtorin vieruksen.


Hellin lempiruoka on ehdottomasti Isännän keittämä puuro. Huomasimme sen sattumalta, kun kisu tuli Isännän lautaselle sen näköisenä kuin ei olisi koskaan saanut ruokaa. Nykyään se siis nauttii aamulla annoksen puuroa.


Aivan pikkuisena Helli oli jatkuvasti käsissä kiinni. Ja se osasi purra valtavan lujaa. Nyt tämä touhu on vähän jo helpottanut, vaikka Isännän varpaat vielä houkuttelevatkin. 


Kunnon riehumisen jälkeen se saattaa nukahtaa aivan niille sijoilleen, mutta varsin naisellisesti. Olemme huomanneet selvän eron poikakissoihin, sillä tämä kissaneiti on todellakin sievä neiti.


Ympäristöön tutustuminen on sujunut hienosti. Jopa vuohela on tullut tutuksi, vaikka se on vielä vähän pelottava paikka suurten sarvipäiden vuoksi. Kanat taas saavat välillä säikyttelyjä pihalla, mutta ei kannata kovin lähelle mennä kukkoa.


Tien toinen puoli on vielä liian suurta maailmaa, eikä sinne ole vielä asiaa edes Vihtorin seurassa. Iltasella voi kuitenkin juosta vähän tiellä.


Vihtorin kanssa oli hieman alkukankeuksia, mutta nyt ne ovat jo mennyttä elämää ja laumautuminen on tapahtunut hienosti. Helli yrittää välillä puhdistaa Vihtorin turkkia, mutta taitavat pitkät karvat mennä kurkkuun asti, sillä touhu loppuu lyhyeen. Sen jälkeen voikin vähän ottaa matsia, vaikka Vihtori ei millään viitsisi kakaroiden pelleilyä.


Videolta näkee hienosti tuon naisellisen tassutuksen. On se aivan toista kuin kollinröhiläillä.


10 kommenttia:

 1. Suloinen Helli <3 Meillä oli aiemmin Otto-kisu,joka nuorena nukkui aina minun vieressä ja usein mun tyynyllä pää minun pitkissä hiuksissa <3 Ikävä puli oli se, että se välillä kuolasi minun hiuksiin...oli siis tosi rakastunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Otto on ollut ihana! Nykyään Hellikin on siirtynyt enemmän jalkopäähän nukkumaan lähelle Vihtoria. :)

   Poista
 2. Onpa suloinen ja mainio! Tosi pikkuinen. Minkä ikäinen Helli on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helli on vielä alle puolivuotias. Se tuli meille elokuun alussa, eikä varmasti ollut vielä luovutusikäinen. Epäilin noin kahdeksanviikkoiseksi. Omistajakaan ei tiennyt tarkalleen, sillä emo oli tehnyt pennut puuliiteriin.

   Poista
  2. No voin sun, ihan pieni vielä. Toivottavasti Helli pärjäilee hyvin, vaikka tulikin teille jo aika pikkuisena. :)

   Poista
  3. Ensimmäisen kuukauden Helli piti minua sijaisemonaan ja oli aina sylissä ja lähellä. Vihtori opetti sen metsästämään hiiriä tuomalla harjoituskappaleita sille sisälle. Nyt Helli alkaa olla jo iso kissa (omasta mielestään) ja kulkee Vihtorin mukana pihalla. :)

   Poista
 3. Voi ihana Helli♥♥...arvaa vaan tekeekö mieli kisua...:)

  VastaaPoista
 4. Voi Helli <3 miten suloinen pieni neiti pentunen. Minulla makaa tällä hetkellä Alma-kissa jalkojen päällä, saa välillä moisia hellyyspuuskia ja silloin pitää päästä ihan liki. Ei taida tulla ihan turhasta sanonta: kiertää kuin kissa kuumaa puuroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää todella hätistää Helliä puurolautaselta, kun pieni kuono saattaisi palaa. Eläinlääkäri kehui sitä oikein reippaaksi ja hyvinkasvaneeksi. :)

   Poista