Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 4. tammikuuta 2016

"Pappilan pidot"

Niin alkoi uusi vuosi uusin kuvioin. Sunnuntaina oli "virkaanastujaiseni", johon toivoin sukuanikin saapuvan. Ja koska siinä tilaisuudessa oli tarjolla vain kahvit kakkuineen, ajattelimme tarjota suvulleni ruuan meillä. Sitä varten oli aivan pakko lopulta saada kaikki kertyneet kasat raivattua ja kamarikin vierailukuntoon. Ja kuten kuvasta näkyy, ei siisteystaso mitään huippuluokkaa ole, laatikot raollaan ja tavaroita lipaston päällä. Mutta muuten ehdimme laittaa ylimääräiset pois.


Kaikki sisarukseni perheineen eivät päässeet saapumaan, eivätkä vanhempani, joten mahduimme oikein hyvin trenkituvan tuvan puolelle. Näin tuli todistettua, että ihan hyvän kokoinen tuo mökkikin on vieraiden kestitykseen. Eivätkä vieraat vierastaneet edes viileää vessaakaan, vaan tyytyivät vallitseviin oloihin. Ulkoilutimme porukalla kuttuja ja seurailimme kanoja karjalanpaistin ja kalkkunan syönnin päätteeksi. Mutta ruoka tarjoiltiin kertakäyttöastioista, koska tiskaaminen on aika hankalaa.


Olisipa hienoa päästä pitämään "pappilan pitoja" jo päärakennuksen salissa, mutta aloitellaan nyt vaan vielä vaatimattomasti. Kyllä senkin aika vielä tulee. Ai, mikäkö minusta nyt oikein tuli? Paikallisen helluntaiseurakunnan pastorihan minusta tuli. :) Sain siis kutsumustani ja koulutustani vastaavan työn. Olisikohan johdatuksen sivumakua? ;)

25 kommenttia:

 1. No johdatusta hyvinkin, onnea ja siunausta uuteen työhön.

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea ja siunausta!

  VastaaPoista
 3. Meillä vähän samoissa tunnelmissa juhlitaan loppiaisena, nuorimman lapseni tervetuliaisjuhla on loppiaisena Pietarsaaren helluntaisrk., eka pesti "pappina".

  VastaaPoista
 4. No, voihan yllätys, mukava sellainen! Oikein isot onnittelut Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut, ei paskempi virka!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut!Nyt sinulla on sitten vahan enemmankin "paimennettavaa"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on ollut hyvää harjoitusta paimentamisesta. :)

   Poista
 7. Lähetän Sinulle mitä parhaimmat onnittelut!;) Onpa mukava, että saitte pidettyä kekkerit trenkituvalla. Kaikkea hyvää uuteen vuoteesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mukava saada vieraita tänne. Kaikkea hyvää myös sinulle!

   Poista
 8. Onnittelut uudesta toimesta!

  VastaaPoista
 9. Sopu sijaa antaa ja senhän näkee juhlaväen ilmeistä, että mukavaa teillä on ollut. Toivotan sulle kaikkea hyvää uuteen työhösi! Jos ei nyt ihan seuraavat, mutta ehkä jo sitä seuraavat juhlat sitten siinä varsinaisessa salissa, eikö?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi, kun saisikin tuon päärakennuksen siihen kuntoon mahdollisimman pian! Nyt menee niin paljon aikaa ihan normaalielämiseen ja lämpimänä pysymiseen. :)

   Poista
 10. Lämpimät onnittelut uudesta virastasi! Mukava tapa aloittaa uusi vuosi. Ja voi, Kivimäki on kuin luotu pappilaksi! Kyllä te siellä ehditte vielä monet ihanat juhlat juhlia. Olen muuten aina ajatellut profiilikuvastasi, että siinä on kuin ilmielävä ruustinna. No eihän se pahasti pieleen osunutkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli ihan pakko tehdä tuollainen kuva tämän talon tähden. :)

   Poista
 11. Oikke pali onnea sinulle uudest virastasi! Paikallisesta lehdestä sainkin jo lukea tämän uutisen.

  VastaaPoista
 12. Oikein paljon onnea uudesta virastasi ja menestystä siihen. Ihanaa yhdessäoloa ja elämää sinne Kivimäkeen myös. Tätä sinun blogia on todella kiva seurata ja siitä saan paljon inspiraatiota oman vanhan taloni elämiseen, jota olen nyt "harrastanut" kohta vuoden. Näinä päivinä ei oo paljon naurattanut kyllä, kun pakkanen meinaa vetää vähän viileeksi ja hiljaseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä, jos täältä saa inspiraatiota. Meilläkin viimeisimmät päivät ovat menneet lämpimänä pitämiseen sisällä ja eläinsuojassa. Onneksi pian lauhtuu! :)

   Poista