Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 29. syyskuuta 2014

Trenkituvan kamari


Taas oli lauantaina aika lähteä katsomaan, mitä Kivimäkeen kuului. Ensivaikutelmahan oli oikein mukava.


Viimeksi yöpyessämme jäi trenkituvan kamari siivoamatta. Nyt oli siis sen tyhjentämisen aika. Onneksi vintillä on reilusti tilaa, niin isäntä sai sitten kuskata tavaraa sinne. Lopulta saimme suurimman osan vietyä. Patjoja jäi kyllä hieman yli tarpeen, mutta mikäs tuollaisen kasan päällä on loikoilla. 


Yleisilme koko trenkituvassa on jotenkin 50-lukulainen, joten se varmaan ohjaa sisustamista täällä. Ainakin nuo kaikki lastulevyhirvitykset lähtevät täältä. Lattialautojen esiinottoa emme ole vielä miettineet, onhan tuo linoleumikin ihan hauskan näköinen. Kaiken lisäksi sekin on ihan hengittävä materiaali. 


Pönttöuuni vaikuttaa kohtuullisen hyväkuntoiselta, mutta isäntä sanoi hormissa olevan jonkin tukkeen, joten nuohoojaa odotellaan kertomaan tarkemmin. Piippukin pitää korjata yläosastaan, mutta se nyt on pikkujuttu se. 

Uunin kupeessa roikkui edellisen isännän pyhäpukuja. Näyttivät olevan erittäin hyvälaatuisia merkkipukuja, mutta valitettavasti nykyiselle isännälle liian isoja. 


Miesten housut ovat varsinaisia aarreaittoja. Kolmen taskun sisältönä oli paljon kolikoita, ulostuslääkettä ja hermesetasta. Kolikoitahan miesten pitää kilisyttää housuntaskuissa. Harmi, kun olivat jo vanhentuneita nämä kolikot.


Seuraavassa kirjoituksessa kerron kasvihuoneista ja mitä kaikkea hyvää sieltä löytyy.

2 kommenttia:

 1. Luin nyt oikein ajatuksella tätä blogia läpi ja todella paljon teille on sinne joka pirttiin näköjään jätetty tavaraa ja ihan käyttökelpoistakin. Mikä tuossa päärakennuksessa on "vikana" kun näyttää ulospäin todella hyväkuntoiselta ja siistiltä, ainakin mitä kuvaa kattelin =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietäisit vaan, miten paljon sitä tavaraa on! Talokauppa oli siis kahdesta summasta koostuva, kiinteistö ja irtaimisto. On kyllä kova selvittäminen kaiken tuon roinan kanssa, mitä millekin tehdään. Pikkuhiljaa tulee täällä näkymään, miten paljon irtainta oikeasti on.

   Tuo päärakennus, huoh... miten kaunis se onkaan... päältä päin. Otin viikonloppuna kuvia, niin voin tässä joku päivä tehdä siitä ihan oman kirjoituksensa. Mutta silloin kannattaa varata vähintäänkin hengityssuojain käyttöön. ;) Kyllä siitä vielä ihan hyvän saa.

   Poista