Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 4. huhtikuuta 2022

Sinistä ja keltaista

Ulkona sataa parhaillaan lunta, mutta kevät etenee siitä huolimatta. Trenkituvan seinustalla kasvaa sinivuokkoja, jotka yleensä kukkivat melko aikaisin. Niinpä arvelin jotain jo löytyvän. Ja jos oikein kunnolla yrittää terästää katsettaan, voi juuri ja juuri nähdä sinisen pilkahduksen, joka näyttää olevan vielä nupullaan. Yksi aurinkoinen päivä lisää tarvitaan, että sinistä alkaa pilkottaa enemmän.


Kasvihuone ei petä taaskaan. Siellä on kevät jo pitkällä. Narsissit kukkivat jo loistaen keltaista muuten varsin harmaassa ympäristössä. Täällä on myös mukavan lämmintä ja tuuletonta.


Kasvihuoneessakin on vielä monta kukkijaa lähes valmiina aloittamaan. Perunanarsissit ovat tehneet jo komeat nuput, joten muutamassa päivässä ne aukeavat ja tuovat tuoksunsa tänne. 


Sinistä ja keltaista näyttää pihamme tänä keväänä tässä maailmantilanteessa.

1 kommentti:

  1. Sininen ja keltainen on oikein hyvä ♥
    Ihana kasvihuone, kun narsissia pukkaa! Täälläkin löysin ekat sinivuokon nuput, tai jopa puoliavonaisen kukan. Tänään en kyllä ole käynyt katsomassa, sillä tuskin se tällä kelillä aukeaa, päin vastoin painuu takaisin kohti multaa varmaan :-D

    VastaaPoista