Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 5. maaliskuuta 2022

Kevään merkkejä

Maaliskuu jo maata näyttää, mutta lähinnä se on kasvihuoneessamme, jossa maata on ollut näkyvissä koko talven. Mutta maan joukossa näkyy jo elämää. Kevät on todellakin tulossa, sillä narsissit tunkevat jo pinnalle.


Kasvihuoneessa on taas vuorossa kevätsiivous, joka sisältää viiniköynnösten ja boyseneiden leikkaukset, maan haravoinnin ja harjauksen sekä yleisen siistimisen. Tähän saa hyvin kulutettua muutaman vapaapäivän. Tänä vuonna ajattelimme myös vihdoin laittaa vesialtaan kuntoon, mutta siihen tarvitaan muutama vapaapäivä lisää.
 

Ulkona on vielä kovin talvista ja erittäin liukasta. Tilaamme halkova tie on aivan peilijäinen, eivätkä kävelylenkit oikein innosta vielä vähään aikaan.


Lampaat tepsuttelevat pientä lenkkiä tarhassaan, eikä niillekään ole luvassa vielä metsälenkkejä ennen tien kunnon paranemista.


Kanojen ulkotarhaan paistaa ihanasti aurinko lähes koko päivän. Ajattelin, että siipiveikot ihastuisivat, kun päästin ne ulos, mutta mitä vielä. Kauhea valitus alkoi, kun ei ollutkaan vielä kesä.


4 kommenttia:

 1. Onneksi joka päivä ollaan lähempänä kevättä ja kesää!🎔

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät tulee kohisten, vaikka parhaillaan täälläkin tupruttaa lunta. :)

   Poista
 2. Komeat kukot, ihan on kuin kuvakirjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukot ovat todella upeita yksilöitä. Tuolle nuorelle mustalle kukolle toivoisin löytyvän uuden kodin, mutta saa nähdä, miten käy. :)

   Poista