Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 14. helmikuuta 2020

Kello ja kissoja

Ei mennyt kuin puolitoista vuotta saada kello paikoilleen! Sanoisin, että verraten nopeaa toimintaa oli. :) Nyt kello on vihdoin kaapissa, käy ja kukkuu. Ei, ei se oikeasti kuku vaan lyö kauniin heleällä äänellä, joka ei kuulu liian häiritsevästi makuukamariin. Itse kaappi on vielä turhan tyhjä, sillä kellon koneistoksi valitsimme pienemmän version, koska kaapissa ei ole lasi-ikkunaa, josta voisi tuijotella heiluvaa heiluria. Mutta kaappiin saisi paljon kaikkea tavaraa piilotettua, laulukirjoja ja muuta musiikillista. Kitarat eivät valitettavasti sinne mahdu, vaikka mielelläni pitäisin niitä enemmän jossain kätkössä. Isännällä alkaa olla jo liian monta kitaraa mielestäni. 


Aurinko armas on alkanut jo paistaa keväisesti. Usein huomaan kissojen löytäneen parhaat paikat sen ottamiseen. Tänään ohikulkiessani huomasin kissojen olevan taas salin pöydällä kuin se olisi vain niille tarkoitettu paikka. 


Hellikin ottaa mallia Vihtorista ja köllöttää onnellisena pöydällä. Siitä on tullut jo iso kissa, vaikka pieni se vieläkin on kooltaan. 

8 kommenttia:

 1. Tokihan pöytä on kissoja varten siihen laitettu, jos siihen kerran paistaa aurinko ja ikkunastakin näkee sopivasti ulos. Vihtorin korvakarvat ovat pussailtavan ihanat, mikä sen sopivampaa näin ystävänpäivänä.
  Aika monta kitaraa tosiaan :-D Kello on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta kissojen paikkahan se on, kun kaikki mahdollinen auringonsäteitä myöten on tarjolla. Vihtori on ihana karvapallo ja onneksi myös pitää haleista ja pusuista (tai ainakin sietää). :)

   Poista
 2. Hellillä on häntäkin niin nätisti, ja musta sydän nenukkakin. Kello on todella komea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helli on niin sievä ja siro neitonen nenineen. Kello on vihdoin valmiina. :)

   Poista
 3. Sopisivatko kitarat telineisiin seinälle?! Ja siis, eihän tuossa näy niitä kuin neljä. :)) Voi että tuo Helli on söpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kitaraa varmaan sopisikin seinälle, mutta enempää ei oikeasti tarvittaisi, kun soittajiakin on vain kaksi. :)

   Poista
 4. Ihanat Vihtori ja Helli♥ Kello on komea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat ovat molemmat niin ihania. :) Kellosta olen todella tyytyväinen.

   Poista