Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 20. elokuuta 2015

Elokuun kultaa

Loppukesällä on niin ihanaa, kun ilta-aurinko paistaa aiemmin kullaten tienoon. Trenkituvalle mennessäni näin nämä isopäivänkakkarat, ja piti heti ottaa niistä kuva. Mutta trenkitupakin näytti niin sievältä, että piti ihan ehdottomasti saada se auringon kultaamana.


Nämä päivänkakkarat kasvavat laatikoissa, joissa on ollut paljon jotain kukkien taimia. Ehkä niille pitäisi suoda jostain parempi paikka, sillä nuo laatikot ovat jo saaneet häätökäskyn. Armonaikaa niille on annettu vain ensi kuuhun asti.


Trenkituvan takana kasvaa paljon pieniä loppukesän aurinkoja.Ja vilja tien toisella puolella on kääntymässä kultaiseksi. Onneksi elokuu on ollut kuiva ja aurinkoinen, jotta viljat saa korjattua pelloilta. Vielä emme ole päässeet viljelemään viljaa tilallamme, mutta olisihan sekin aika hienoa, jos olisi oma pieni kaurapelto.


Ja täällä tulee yksi kultamussukka kohti kotia iltajahdilta. Nyt pitää varmaan laittaa vähän pussista syötävää.


En ole vieläkään kyllästynyt tähän näkymään. Niinpä saat sinäkin katsella sitä ihan kylliksi.


Tunnelmaan sopiva laulu vielä tähän. Joskus aikoinaan luulin, että laulaja on nainen, mutta eihän se ollutkaan. ;) Mistäs sitä kaikkea voi tietää, jos ei omista telkkaria.


12 kommenttia:

 1. Tuo näkymä on upea, ei mikään ihme ettet kyllästy siihen.
  Nuo kultapallot on niin kauniita elokuun kukkijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat kuin pienet pörröiset auringot. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä se vaan kaunis lämmin valo saa tehtyä kaiken kauniiksi, mihin osuukin. :)

   Poista
 3. Yksi meidän vuodenaikojen rikkauksistamme on minustakin erilaiset valot. Kullanvärinen loppukesän ilta-aurinko on niistä kauneimpia. Siirtäkää ihmeessä päivänkakkaralaatikot johonkin sivummalle niin voitte katsoa, mitä muuta niistä nousee. Tuollaisesta puutarhasta kun voi löytyä melkein mitä tahansa.
  Hauska tuo kissakuva! Siinä hän marssii tietä pitkin kuin maanomistaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on lämmin valo niin kaunis. Niissä laatikoissa on osassa vielä kukkapurkitkin. Pitäisi tehdä varmaan joku sekapenkki, jonne vaan tyhjentää vieriviereen kaikki noista laatikoista.

   Poista
 4. Kaunista! Kuvia katsellessa jo miltei aistii luonnonrauhan. Mullakin on kultapalloja villiintyneessä puutarhassani. Ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla saa olla aivan rauhassa ja hiljaisuudessa, vaikka se ei mitenkään aivan kaukana kaikesta olekaan. Kultapallot ovat kyllä tosissaan ihania!

   Poista
 5. Loppukesässä on jotain pehmeyttä, kun valo muuttuu kultaiseksi. Kauniita iltatunnelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaiset kauniit iltahetket saavat sydämen aivan pakahtumaan. :)

   Poista
 6. Juuri just nii..kultaista! Ja tuo aitta on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se on minustakin. Kun ajattelee, että tuossa se on töröttänyt 300 vuotta, tuntee itsensä melko nuoreksi. :)

   Poista