Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 22. lokakuuta 2016

Tunnustus

Hannele Ruusukummusta antoi minulle tämän tunnustuksen, josta olen oikein iloinen ja kiitollinen. Hannelen oma blogi on positiivinen, elämänmyönteinen ja täynnä mitä kauniimpia ja taidokkaita kuvia. Hannelen blogi on juuri sellainen tyyliltään, että sitä on mukava seurata ihan sen aitouden ja oman tyylinsä vuoksi. Varmasti juuri siksi hänellä onkin seuraajia satoja ja satoja.  Tehtävänä on siis:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi

Aloitin bloggaamisen, kun hankimme Keuruun talon. Halusin kuvata sen muuttumista kodiksemme. Parin vuoden päästä hankimme tämän Euran paikan ja aloitin bloggaamisen myös tästä. :) Molemmissa blogeissa olen halunnut kuvata vanhan talon muuttumista arvoisekseen asuinpaikaksi. Keuruulla saimme työn aika hyvään malliin ja työ jatkuu nyt täällä uudessa paikassa. Haluan kertoa blogissani, millaista elämä on jatkuvan remontin ja kunnostuksen keskellä. Elämäähän se on täysipainoisesti, eikä vain sen odottelua, että kaikki olisi valmista.

Aloittelevan blogistin kannattaa kirjoittaa jostain itselleen tärkeästä asiasta. Silloin sinulla on aina jotain kirjoitettavaa. Jossain vaiheessa saattaa tulla tunne, että haluaakin kirjoittaa mielistellen lukijoita, mutta ei kannata. Pidä ehdottomasti se oma linjasi, jolloin blogi pysyy yhtenäisenä ja oman tyylisi mukaisena! Älä mieti, paljonko sinulla on lukijoita! On tärkeämpi pysyä itselleen ja asialleen uskollisena kuin kalastella lukijoita.

Blogit, joille haluan antaa tämän palkinnon, ovat:

Villa Idur
Kahelinkulma
Hopeapeili
Perunakuoppa
Tää on vielä kesken
Päivänpesän elämää
Harmaa torppa
Väärällä tiellä
Villa Airisranta
Unelmien hirsitalo

Jokaiselle seuraamalleni blogille haluan silti kaikkea hyvää. :)

8 kommenttia:

 1. Mukavaa, että otit haasteen vastaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä sai ihan miettiä, oli siis haastetta kerrakseen.:)

   Poista
 2. Pää sekoaa jos alkaa miettimään liikaa lukijoitten tai kävijöitten määrää, olet siinä aivan oikeassa. Ihan oikeaan paikkaan on tunnustus tullut, onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Milla! Kyllä se omanlaisensa blogi on aina paras vaihtoehto. :)

   Poista
 3. Voi kuinka olen otettu, että annoit myös minulle haasteen & palkinnon :). Kiitos Kivimäen emäntä! Minusta kirjoitat blogia juuri noin kuin kuvailet ja siksi on kiva käydä täällä lukemassa kuulumisianne ja töiden etenemistä. Teillä on valtava energia ja kun itsellä on myös iso työmaa, on kiva lukea vertaistarinoita - ja sellaisia aitoja tarinoita tunteiden kera, joita täältä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pilvi! Ja ole hyvä vaan, olet palkintosi ansainnut! :)

   Poista
 4. Hienoa saada palkintoja! Onneksi olkoon ja kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Blogiasi on todella mielenkiintoista seurata. :)

   Poista