Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 19. toukokuuta 2015

Isäntä saapuu tilalle

Nooan arkki on jo Isäntineen matkalla Kivimäelle. Mutta Emäntää ei kuormasta löydy. Kuormassa on kaksi vuohta: Käpy ja Anelma-Unelma, Kukko Tauno, kanat: Siiri, Emmi, Elsa, Regina, Ansa ja pikkukana (jo vuoden ikäinen sekin, mutta vielä nimetön), pikkukukkonen ja kaksi tipua. Mukana ovat myös kissat Sulevi ja Vihtori.


Minä makoilen Jyväskylän keskussairaalassa ja pääsen pois, kun tulehdusarvot laskevat alle sataan. Äkkiäkös ne siitä, kun suoneen annettava antibiootti vain alkaa toimia. Tämän päivän lukemia en vielä tiedä, eilen huiteli lähellä kolmeasataa. Eli minä saavun paikalle sitten, kun terveys sen sallii, joka tapauksessa tällä viikolla, luultavimmin huomenna tai torstaina.


Kaikkea hyvää,
Kivimäen Emäntä

8 kommenttia:

 1. Mielestänä erittäin onnistunut päätös! Jos ja kun teillä on viellä mahdollisuus moiseen operaatioon!!

  Pikaista paranemista toivoen, Timo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Timo! Isännällä ja eläimillä on päivä mennyt mukavasti siellä, ja minulla täällä. Toivun ihan hyvää vauhtia.

   Poista
 2. Olisi ollut mukava nähdä, kun mies pesuettaan kuljetti..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on ollut melkoinen kuljetus. Isäntä soitti matkalta, ja taustaääninä kuului piipitystä, naukumista, kotkotusta ja mäkätystä. :)

   Poista
 3. Olen tanaan lukenut taman Kivimaen blogikirjoitukset lapi ja en voi muuta kuin hattua nostaa ahkeruudellenne!
  Minulla vain on ongelma talla koneellani etten nae blogien kuvia,joten yhtaan kuvaa en ole viela nahnyt,mutta seikkaperaisesta tekstistasi olen voinut paljon jo kuvitella...
  Toivottavasti emanta pian tervehtyy ja paasee ukon ja pesueen luokse.Ymmarran,etta elainten muuton myota tekin muutatte jo Kivimaelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai eivät kuvat näy? No, voit kuvitella kaikkea hyvää kuvien tilalle. Muutamme tosiaan pääpaikaksi Kivimäen ja Koivurinne jää vähäksi aikaa pienemmälle huomiolle. Olen vielä elokuun siellä, mutta sitten joko vuokraamme tai myymme paikan.

   Poista
 4. Hei uudestaan, kommentoinkin jo tuonne toiseen blogiisi, täältähän vastaus kyselyyni löytyi eli mukavasti mielipiteitä vaihdellen oli ukon matka seuralaisten kanssa mennyt.
  Hienossa tarhassa vuohet jo näköjään herkuttelevat keväistä heinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkkaita keskusteluja olivat käyneet keskenään koko porukka. Välillä jo pysyvät aitauksessakin, mutta jos jotain mielenkiintoista näkyy ulkopuolella, pieni loikka auttaa seuraamaan lähempää.

   Poista