Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

tiistai 12. toukokuuta 2015

Trenkituvan vinttikamarit kesäkuntoon

Kun Isäntä lähti sunnuntaina lapioimaan sontaa, menin trenkituvan yläkertaa siivoamaan. Aika mukavan näköistä sainkin aikaiseksi ainakin omasta mielestäni. Ensimmäinen kamari on heti portaiden päässä. Sinne sain järjestettyä yhden pedin tuleville kesävieraille.


Syvennykseen laitoin pari tuolia ja seinävaatteen. Mietin tuota syvennystä nukkumapaikkana, mutta millainen taso siihen oikein kävisi. Seinissä näkyy jotkin tuet.


Vaikka tämä kamari onkin pieni, sinne mahtuu sängyn lisäksi muutakin. Vanhat verhot jouduin heittämään roskiin niiden huonon kunnon vuoksi. Pitääpä etsiä nyt uudet verhot jostakin.


Toiseen kamariin sain kaksi petiä. Tuo keltainen on neljän patjan kasa, josta tarvittaessa saa petejä enemmänkin. Tosin taitaa tulla ahtaus, jos kaikki aikoo levittää.


Löysin oikein hyväkuntoisen gobeliinin yhdestä laatikosta. Tokihan sen pitää päästä seinälle.


Aurinkotuoli sai jäädä vielä olemaan. Se on tarkoitettu todella pienille pyllyille. Löysin myös ihanan oranssinkukertavan mekon, joka kuuluu tietysti seinälle koristeeksi.


Sänky oli hieman outo. Alla näytti olevan toinen patja. Kun olin sitä tarpeeksi miettinyt, arvelin sen olevan sopiva siihen ensimmäisen kamarin syvennykseen. Kun Isäntä tuli, mittasimme patjan ja totesimme sen olevan juuri sopivan. Niinpä patja ja alle tulevat laudat vaihtoivat paikkaa alkuperäiseen paikkaansa.


Siirsin myös päiväpeiton tähän sänkyyn. Ehkä se kuitenkin sopii väriltään tähän kamariin paremmin.


Nyt molemmissa kamareissa on kaksi makuupaikkaa. Itse kyllä tykkäisin nukkua täällä. Saa nähdä, mitä kesävieraat tästä pitävät.


Kun trenkitupa suoristetaan, sen jälkeen yläkamarit tapetoidaan ja katot maalataan. Tapetit ovat jo olemassa näitä varten. Mutta siihen asti saa olla näin.

8 kommenttia:

 1. Kyll tuolla vaan makeasti uni tulee vieraille. Aurinkotuoli on ihanainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin. Ehkä tuohon aurinkotuoliin pitää hivuttaa jotenkin sivuttain, niin mahtuu. =)

   Poista
 2. Meil on maalla kans tollain patjapino. Kakarat sanoo sitä prinsesspetiks.
  Seinävaatteet on kanssa hienoja!!

  Kyllä tuolla luulis unen tulevan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä prinsessapetihän se onkin! :) Joo, täällä on tuota materiaalia niin paljon, ettei ihan heti tarvitse käydä mitään ostamassa.

   Poista
 3. Tulipa ihanat kesäkamarit! Niin valoisatkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niihin saisi lisää valoa vaaleilla väreillä. Onneksi on ikkunat kuitenkin.

   Poista
 4. Miten runollinen kammari! Oikein pystyn visioimaan myös kynttilän ikkunakirjoituspöydälle iltahämärässä tai sumuisena sadepäivänä. Yhden päivänkakkaran vanhaan limsapulloon siihen viereen, ja kirjoituslehtiön. Ihana, todella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin, Saara, jotain tuollaista minäkin ajattelin.

   Poista