Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 6. toukokuuta 2017

Taas raivausta ja styroxien hävitystä

Taas on hieman siistimmän näköistä ympäristössä. Kuttujen tarhan vanhat risut on kuskattu pois. Nyt on kutuillakin parempi juoksennella, kun tilaa on enemmän.


Etupihalla risuja onkin vastaavasti enemmän. Vähän kerrallaan niitä rouhitaan pieneksi, jotta niiden jatkokäyttö mahdollistuu. Näistä tulee vielä aittapolku, ehkä jopa kasvimaan väliinkin näitä riittää.


Arvaa, mitä tässä ei enää ole? Ai oli helppo arvaus? Seuraava kysymys onkin, että mitä ylimääräistä tässä vielä on?


Tässä seinustallakin oli ennen sitä yhtä, mutta eipä ole enää. Tosin tässäkin on sitä toista, mutta jonain päivänä ei ole enää sitäkään.


On ihan mahdollista, että tämän kevään-kesän aikana saamme maastosta pois kaikki styroxit. Ja kun se päivä koittaa, että kaikki on pois, on aivan pakko järjestää sen kunniaksi juhlat.

6 kommenttia:

 1. Voihan styroksi! Teillä sitä riittää toden teolla. Tosin sitähän voi yrittää hyötykäyttää mullan seassa lisäämässä sen ilmavuutta, mutta rajansa silläkin, paljonko sitä tarvitsee... esim. orkideojen kaipaama ilmapitoinen multa syntyy styroksinpalojen avulla.
  Täällä raskaalla savimaalla viljellessäni tulee mieleen, voisiko sillä peräti parantaa maata... ainakin sitä voisi käyttää paloina viljelylaatikoiden pohjalla. Kuten huomaat, yritän aina keksiä kaikelle kierrätystä, etenkin kun täällä saarella on vaikea niin päästä eroon rojusta kuin saada esim. multakuormaa tänne asti tilattua.
  Nyt on ihana kausi, kun kaikki näyttää niin siistiltä, nurmi ja heinä eivät vielä rehota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun styroxia on yli sata kuutiota piukkaan sullottunakin, on jo vaikeampi keksiä hyötykäyttöä sille. Ihan niin suuria määriä sitä ei saa maaperään upotettua. :D Muutaman laatikon saatan hyvinkin säästää. :)

   Poista
 2. Ilman muuta juhlan paikka kun styroksi on pois. Vihtori taitaa olla hyvä apulainen, oli useammassa kuvassa :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Jee! On todellinen saavutus, kun styroxit on pois joku kaunis päivä. :)

   Poista