Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Pesäero

Eilinen tipujentuoja yritti viedä tipujaan pihalle, mutta ajattelimme, ettei niin sovi tehdä vielä toukokuussa. Niinpä pyydystimme tiput ja kuljetimme ne entiseen kuttulaan. Kana seurasi pörhistellen perässä ja motkotti vielä pitkään meille lastensa sieppaamisesta. Nyt perheellä on paikka nuoriso-osastolla, joksi nimitimme tämän entisen kuttulan puolen.


Nuoriso-osastolla majailevat myös nuorisojengiläiset, johon kuuluvat Napoleon, Musti, Tipla ja Veikka. Kolme ensimmäistä ovat jo täysikasvuisia, mutta yhdessä kasvaneina viettävät vielä aikaa keskenään. Nämä kukotkin tulevat toimeen keskenään, mutta pysyvät pois Leifin lähettyviltä. Pikku-Veikka on näistä pienin ja viettää paljon aikaa yksinään, sillä sillä ei ole ikätovereita kaveriksi.


Leif on vaimoineen kanalan puolella. Kyllähän ne paljon kulkevat puolin ja toisin kylässä, mutta nyt kanala on erillään kuttulasta. Kutut saavat olla kyyhkylässä, jotta tiput voivat täällä kasvaa rauhassa.


Kaksi rouvaa on vielä piilossa. Toinen on nuoriso-osaston oven ja pressun välissä ja tämä on päättänyt pysyä munineen eteistilassa olevassa lämminvesivaraajan seinässä. Kolo on metrin verran lattiasta, joten tipujen kuoriuduttua joutuu vähän seuraamaan, etteivät pienet putoa.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näitä on mukava seurata itsekin. Joskus aikoinaan ihmettelin, miten joku voi pitää kanoista, mutta nyt ymmärrän. :)

   Poista
 2. Onnittelut toukotipuista ♥. Miten hauska postaus tämäkin :). Kivaa äitienpäivää sinne ihmis- ja kanaemoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin viedä emolle joku herkku äitienpäivän kunniaksi. Hauskaa äitienpäivää myös sinne! :)

   Poista