Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 12. elokuuta 2024

Mitenkäs se remontti?

Remonttikuulumisia ei ole ollut pitkään aikaan. Vain pihaympyrä on pyörinyt isäntäväen päässä, vai miten asia oikein on? Remontti tosiaan on pitänyt miettiä vähän uudelleen, mutta jotain on tehtynä. Oikeastaan siis purettuna, sillä mitään valmista ei tietenkään ole nähtävillä. Vessan alueen alapohja oli aika huonossa kunnossa. Sieltä on nyt kaivettu kaikki eristemateriaali pois. Samalla näkyi vaurion laajuus paremmin. Lattianiskat ovat lahonneet päistään, joten remontti keskittyy pidempään pohjatöihin ja rakenteen korjaamiseen.


Myös makuukamarin edusta on tyhjennetty eristeistä, jotta vaurioiden laajuuden pääsi katsomaan. Seuraavaksi alkaa poikkiparrujen tukeminen, jotta alapohjan laudoituksen voi tehdä valmiiksi. Sen jälkeen alkaakin varsinainen uuden tekeminen. Pohja pitää tehdä ensin valmiiksi, jonka jälkeen voi vaihtaa lahonneet ulkolaudat.

2 kommenttia:

  1. Kivipellon Saila12 elokuuta, 2024 15:40

    Paljon on puuhaa vielä, mutta perusteellisesti kun tekee niin hyvä tulee! Meillä esikoinen vaimonsa kanssa samoissa puuhissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vaihe on se kaikkein pölyisin, ärsyttävin, työläin ja harmittavin, mutta kunhan tästä päästään, ollaan tämän tilan kanssa jo paremmalla puolella.

      Poista