Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Kalustoja ja kastelua

Löysimme kasvihuoneeseen pöydän ja penkit. Nämä ovat todella vahvaa tekoa, painavat ja tukevat. Oikeastaan vähän harmittaakin näiden laittaminen tänne, sillä kalusto on ehkä vähän liian hyvä laadultaan laitettavaksi kasvihuoneeseen. Mutta siinä se ainakin toistaiseksi saa palvella.


Kasvihuoneen tulppaanit alkavat olla pian kukkimiskunnossa, vaikka monesta on lehdet syötynä.


Kevään ensimmäinen kastelu on menossa. Enää vettä ei pääse tulemaan taivaalta, joten on hyvä kastella silloin tällöin tuon kastelujärjestelmän kautta. Vesi tulee kaivosta putkien kautta tien alta tänne.


Syreenimajan kalusto on nyt syreeninkukkien kanssa yhteensointuva. Kukkia ei ihan vielä ole, mutta kalusto on jo paikoillaan.


Tänään oli vielä vähän turhan viileä nauttia iltapäiväteetä syreenimajassa, mutta aurinko paistoi silti kauniisti majaan. Ehdin hetken istua ja katsella ympärilleni. Tällä kertaa päivä ei ollut pilvinen, vaikka Oiva Paloheimon mukaan pitkänäperjantaina päivä on pilvinen.

12 kommenttia:

 1. Ihanat kalustot! Hirmu kylmää on, mutta kun kalusteet on paikoillaan, on pakko uskoa, että kesä vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuolla näin kylmällä tarkene istuskella. Tai on sentään kasvihuoneessa ihan mukavan lämmin tällaisillakin ilmoilla. :)

   Poista
 2. Onpa kaunis kalusto. Kylmää on täälläkin, kevättä odotellaan. Hyvää pääsiäisen aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännekin tuli uusi lumiharso maahan. On ihmeellisen kylmää vielä huhtikuussa. Hyvää pääsiäistä!

   Poista
 3. Kiva kalusto. Nyt vain odotellaan lämmintä.
  Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi tosissaan tulla lämpimämpää, että ulkona tarkenisi istuskella. Hyvää pääsiäistä!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. On se. Vähän ankealta näyttää vielä maja ilman lehtiä ja kukkia. Tänään siellä on hieman luntakin yöllisen sateen jälkeen. Tulisi jo lämmin! :)

   Poista
 5. Upeat ovat molemmat kalustot. Voin kuvitella idyllin, kun syreeneissä on lehdet ja kukat. Et muualla haluaisi aikaasi viettääkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istun vaan kaiket päivät syreenimajassa ja juon teetä tai kahvia ruusukupista. Mutta nyt olen mieluummin vielä sisällä, kun ulkona on niin kylmä.

   Poista