Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 11. heinäkuuta 2022

Heinää ja kirppistelyä

Heinähelteet olivat ja menivät, mutta ehdimme reagoida niihin ajoissa. Taas naapuri kävi niittämässä heinän vähän ennen juhannusta. Juhannuksen jälkeisellä viikolla saimme muutaman talkoolaisen kesärengin lisäksi ja pääsimme korjaamaan heinän.


Tänä vuonna heinää tuli valtavasti. Alkukesän viileys kai kasvatti sen oikein hyväksi sadoksi. Olimme taas käännelleet heinää maassa, joten se oli ehtinyt kuivua hyvin joka puolelta.


Viideltä ukkonen saavutti meidät ja jouduimme lopettamaan siltä päivältä. Seuraavana iltana Isäntä kävi keräämässä vielä loput heinät ylisille. Nyt on taas niin paljon heinää tallessa, että syöttäisi isommankin karjan. Tosin meille ei sitä isompaa tule.


Ensi vuoden heinäsadosta ei voi vielä tietää, jos vaikka onkin huonompi. Silloin tämäkin heinäsato voi olla hyvin tarpeellinen.

Renkipojan kanssa järjestelimme taas kirppiksen pihalle. Myynti oli kohtuullinen, mutta ei mitenkään erityisen hyvä. 


Pitänee laittaa muihin myyntipaikkohin tarjolle, sillä meillä tätä myytävää näyttää olevan edelleen nurkat täynnä.


Aloitin viikko sitten kesäloman, mutta ensimmäinen viikko meni koronassa. Kuume oli kova 39,3, mutta muuten pääsin aika vähällä. Onneksi se on nyt vihdoin ollut ja mennyt, ettei tarvitse vähään aikaan sitä sairastaa.

6 kommenttia:

  1. Tsemppiä koronasta toipumiseen. Se vie voimat vaikka olisi lievä tauti. Hyvä heinäsato ei ole mikään itsestään selvä asia, hyvä kun saitte sellaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa olla jo lähes terve olo. Heiniä saa aina jännittää, miten ne onnistuu saamaan talveksi talteen. Nyt ollaan sen suhteen voiton puolella tältä vuodelta. :)

      Poista
  2. Kiva kun olette saaneet heinätyöt tehtyä. Ja hienoa, että olet selvinnyt koronasta, vaikka onhan tuo kuume ollut aika korkea. Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heinien saaminen ylisille on aina yksi kesän kohokohdista. Onneksi lomaa on vielä jäljellä, ettei korona vienyt tuon enempää siitä. :)

      Poista
  3. Jos olet Facebookissa, on siellä "Värikäs koti -kirppis"-niminen sivusto, jossa saattaisi olla kiinnostuneita ostajia? Kiinnitin huomiota esimerkiksi valkoiseen peilipöytään ja keinutuoliin, jotka ovat (ainakin aiemmin) olleet sivustolla hyviä myyntihittejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä vinkistä! Pitääpä liittyä tuohon ryhmään. Peilipöytä jo menikin kaupaksi torin kautta. :)

      Poista