Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kanauutisia

Pilkullisen kanan tiput pääsivät jo orrelle emonsa viereen. Pilkullinen kukko pääsi uuteen parveen, eikä pataan tai pakastimeen. Leifin parvi elää edelleen vuohelassa ja Kekkosen porukka majoittuu kanalassa.


Pilkkukana päätti kuitenkin olla uskollinen Leifille ja jätti pienet lapsensa kanalan puolelle, mutta itse palasi vuohelaan oman armaansa luo. Lapset kyllä pärjäävät jo ilman emoaankin, mutta onhan tilanne vähän hassu.


Helle taisi sekoittaa vähän päitä siellä sun täällä, sillä näimme, ettei kanan lentotaidossa ole moittimista. Kevyesti otti ja lensi tämä täti autotallin harjalle.


Päätimme hetken seurattuamme jättää kanan lentämään takaisin oikeaan osoitteeseen, mutta kanapa pikkuinen jäi harjalle töröttämään.


Isäntä kävi myöhemmin vielä hätyyttämässä kanaa pois katolta. Sieltä se lensikin tarhan kivikkoon ja lopulta kanalaan. Ja taas rauha laskeutui Kivimäen lämpöisille tanhuville.

6 kommenttia:

  1. No jopas on vauhtia ja vaarallisia tilanteita :-D

    VastaaPoista
  2. IHANA otsikko, KANAUUTISIA..♥.
    Meillä on tuossa vähän matkan päässä ollut jo viimevuonna, kesäkanoja ja nyt kuullostaa, että ovat ottaneet kukonkin..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kukot pääsevät pihalle huutamaan vasta vähän ennen kahdeksaa. Mutta kyllähä kukon kiekuminen on mukavaa kuulosteltavaa, kun ei ihan korvan vieressä huutele. :)

      Poista
  3. Se on elämää!
    Hyvin on tapahtumia teidän tilalla, ettei käy aika pitkäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikenlaista seurattavaa näillä kulmilla on. Hyvää ohjelmaa, voisi jopa sanoa. :)

      Poista