Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 5. marraskuuta 2018

Iltapäivälenkillä

Sunnuntaina oli sopivasti aikaa pienelle lenkille. Päätimme ottaa koko vuohilauman mukaan, jotta uudet tulokkaat oppivat kulkemaan yhdessä. Meillä on onneksi hyvin rauhallista kulkea vaikka pitkin tietä, eikä nytkään tieosuuksilla tullut autoja vastaan. 

Frida on kuin kilpa-auto kyljen numeron perusteella. :)

Tieltä poikkesimme ensin koivikkoon. Voitto kulki tälläkin kertaa narussa. Se menee lenkillä aina vähän sekaisin tytöistä, eikä matkanteko suju ilman pientä ohjailua.


Elli ja Frida oppivat nopeasti kulkemaan mukana. On hienoa, että koko joukko on laumaantunut ja pärjää keskenään. Metsässä oli valtavasti peurapolkuja, mutta tällä kertaa emme nähneet yhtään. Kun Elli ja Frida olivat vasta tulleet ja asuivat erikseen, Ansku kutsui niitä, mutta hämmästykseksemme kutsuun vastasikin peura, joka juoksi metsästä aivan lähelle pihaa. Ilmeisesti peurakin vähän hämmentyi. Se pysähtyi, katseli meitä ja pinkaisi kovalla vauhdilla takaisin metsään.


Kuusikossa oli hetki aikaa nauttia virvoittavia varpuja, mutta kotipellolla oli jo uusi nälkä. Puolentoista tunnin lenkin jälkeen ei ollut ollenkaan hankalaa saada vuohia takaisin tarhaan. Kaikki kävelivät nätisti portista sisään suoraan sisätiloihin. Vain Voitto jäi hetkeksi huutamaan peräämme.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onneksi meillä on hyviä lenkkimaastoja näille lenkkikavereille. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Yllättävän helposti sujui näinkin ison lauman lenkitys. :)

   Poista
 3. Onneksi lenkkikaverit ovat sopeutuneet teille. En pysty enää helposti kommentoimaan. Alkaakohan teillä keväällä kattoremontti navetan luona? Hyvää isänpäiväviikonloppua. E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ihan hyvä, kun koko lauma pärjää keskenään. Keväällä on suunnitelmissa navetan kattoremontti. Hyvää isänpäiväviikonloppua myös sinne!

   Poista