Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

maanantai 2. heinäkuuta 2018

Vähän vielä rippeitä

Pihan kasvihuone alkaa olla tyhjä ja purkukunnossa.


Vieläkin ihmettelen, miten valtavasti siellä on tilaa. Ja miten pitkä matka onkaan tuonne takaseinälle, jonne vihdoin on mahdollisuus kulkea.


Jäljelle jäi vähän tavaraa, jota pidämme vielä toistaiseksi sisäpuolella. Myös vesiputket ovat vielä kaivamatta maasta vesikiertoisesta keskuslämmityksestä, jolla kasvihuonetta on pidetty lämpimänä. Säilytettävät tavarat siirrämme navetan päätyyn, mutta se on vielä harjaamatta. Sen jälkeen sinne voi säilöä ne tavarat, joilla on vielä käyttöä.


Jätin aika paljon taimikennoja, sillä nämä ovat vielä täysin kunnossa ja käyttökelpoisia.


Säilöön jäi myös pulsaattoripesukone, kana-astioita, isoja ruukkuja, puutarhatarvikkeita ja muutama styrox-laatikko.


Aika paljon siis lähti roskaa sinne valtavaan kasaan, joka olisi toiveissa tyhjentää tänä vuonna. Ei siitä varmaan alle tonnilla selviä, mutta pakkohan se on tehdä jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Oh, mikä määrä romua, no niin kai, kun on laaja piha ja paljon rakennuksia ja tietysti jopa nurkka täynnä tavaraa niin kuin sitä tuppaa kertymään. Teillä vaan tuntuu olevan joka asian kanssa ihan ylenmääräinen savotta. Tsempit ja hatunnosto tästäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä nämä operaatiot ovat aika isoja, mutta onneksi kuitenkin vielä toteutettavia. Pienikin muutos parempaan on palkitsevaa. :)

      Poista