Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

lauantai 14. helmikuuta 2015

Melkein toimivia menopelejä

Hienojen hevospelien lisäksi tilalta löytyy moottoroitujakin ajoneuvoja. Niiden käyttökelpoisuus taas on, mitä sattuu olemaan. Mutta esittelenpä kuitenkin nämä menopelit. Traktorikatoksesta löytyy Datsun Nissan 1985. Ei virta-avainta missään, toinen kylki pahasti ruosteessa, eikä muusta kunnosta ole vielä tietoa. Voi tämän saada kuntoonkin, mutta pitää vähän tutkia, mitä se vaatisi.


Ei ole edes tietoa, miten pitkään tämä on seissyt odottamassa parempia aikoja, mutta aika pitkään kuitenkin.


Datsunin takana on hieno traktori, David Brown 1962. Akku on tyhjä, eikä muustakaan kunnosta tiedä. Traktorit ovat kuitenkin ikuisia, joten tämän kunnostaminen ei liene mitenkään mahdoton tehtävä. Lisäksi tämä on valtavan kaunis ja hyvän kokoinen käyttöpeli.


Ei traktorikaan ole ollut vuosikausiin käytössä, joten pientä virittelyä siihen väkisinkin tulee. On kuitenkin varmaa, että tästä tulee ihan käyttövehje.


Suulissa joku jo bongasikin tämän menopelin. Vuosimallista ei ole tarkkaa tietoa, mutta hieno Saab 99 avomallisena nököttää ylhäisessä yksinäisyydessään. Miten se sinne on saatu, on hieman arvoitus, mutta aika pitkään se on varmaan paikoillaan jo ollut. Vain penkit ja akku puuttuvat. 


Pesu ja kiillotus tekisivät tällekin hyvää.


6 kommenttia:

 1. Wau, wau, wau! Ja varsinkin traktori on upea ja oiva peli, kun kunnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista kahdesta ei kyllä vielä tiedä. mutta traktori on ihan ehdoton.

   Poista
 2. Se on museoikäinen jo tuo lavavehjekin! Ei muuta kuin kuntoon, museorekisteriin ja edullista ajoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tosiaan on. Siinä on kyllä aikamoinen työ, jos aikoo museorekisteriin kunnostaa. Katsotaan nyt, mitä sille tehdään.

   Poista
  2. Kaikessa on aina työtä: niin vanhoissa taloissa, kuin vanhoissa autoissa. Mutta eikös tuollaisella olisi mukava hekea rautakaupasta nauloja ja semettisäkkejä sun muuta raksalla tarvittavaa...? ;) Kunhan ette sitä kuitenkaan ihan romurille laita...

   Poista
  3. Kyllä tuo ehdottomasti kuntoon pitää laittaa, mutta Isäntä sanoi, että on niin kova työ etsiä alkuperäisiä ja sen kaltaisia osia, että saisi sen museorekisteriin. Mutta johonkin kuntoon se varmasti tulee.

   Poista