Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Keittiösuunnittelua

Siivouksen yhteydessä poistimme jo sen baarikaappiviritelmän. Sen jälkeen keittiö alkoikin vaikuttaa isolta ja tilavalta. Keittiön ruokapöytäkalusto tulee jäämään pienen kunnostuksen jälkeen. Löysin yläkerrasta kolme sinivalkoista jakkaraa, jotka ainakin sopivat keittiöön, jos eivät ole olleet aiemminkin täällä. Patakaappi saa myös jäädä ja sen yläpuolella oleva lasiovinen kaappi samoin kuin tuo oikeassa laidassa näkyvä silitystuolikin.


Lattia tulee olemaan tummansininen, kuten se joskus aikoinaan on ollut. Tuo vaaleampi sininen on myöhempää perua. Keskellä lattiaa näkyykin tummempi viiru, kun viimeisin maalaus on tehty sen kaappiviritelmän jälkeen. Hellan kunto pitää tarkistuttaa. Alakaapistot lähtevät ja niiden tilalle tulee ehjät kaapit. En tarkoituksella sano, että uudet kaapit, koska siihen voi tulla oikeasti vanhat kaapit, jos sellaiset jostain valmiina löytyvät. Vesipiste tulee pysymään tuossa hellan vasemmalla puolella, mutta sähköhellan paikkaa ei ole vielä päätetty. Nykyinen hella on tuossa vasemmalla, johon juuri nyt ei näy. Laitoimme salissa olleen jääkaapinkin toistaiseksi olemaan sillä seinällä.


Yläkaapeiksi tulee tämä kaappiyhdistelmä, joka on viety kellarikomeroon. Tämä on ilmeisesti ollut ennen keittiössä juuri tuolla seinällä.


Kissat olivat raapineet seinän päällimmäistä huokolevyä niin, että alla oleva vanha tapetti on tullut hieman esiin. 


Uusi tapetti voisikin olla sitten Pihlgrenin ja Ritolan  Katinlieko 61967. Ainakin nimensä perusteella se sopii valtavan hyvin tänne, eikö vaan?


2 kommenttia:

 1. Katinlieko :D
  Sinisestä lattiasta tulee ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katinlieko on vaan ihan just eikä melkein nimeä myöten. Varmaan pitäisi trendinmukaisesti ottaa seinät hirrelle, maalata kaikki ovet, listat ja katto vitivalkoisiksi ja lattia harmaaksi. Mutta emme todellakaan tee niin.

   Poista