tag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post5062897800530887982..comments2024-03-28T20:14:19.410+02:00Comments on Kaikkea hyvää: Mehua ja umpiointiaKivimäen emäntähttp://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-19477502774418267642022-09-10T12:06:32.809+03:002022-09-10T12:06:32.809+03:00Ole hyvä! Umpiointi on nykyään meillä suositumpi s...Ole hyvä! Umpiointi on nykyään meillä suositumpi säilöntämenetelmä kuin hilloaminen. Omenalohkot voi umpioinnin jälkeen käyttää edelleen piirakoihin, paistoksiin ja muihin leivonnaisiin. :)Kivimäen emäntähttps://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-88869613908217181812022-09-05T21:07:22.096+03:002022-09-05T21:07:22.096+03:00Kiitos umpiointiohjeesta, voisin kokeilla sillä sa...Kiitos umpiointiohjeesta, voisin kokeilla sillä saamme tällä viikolla runsaasti omenaa.Katjahttps://www.blogger.com/profile/11229478718818236141noreply@blogger.com