tag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post4298871031328062390..comments2024-03-28T13:59:56.300+02:00Comments on Kaikkea hyvää: Tulevia satoja vartenKivimäen emäntähttp://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-39387523398404973532017-06-20T22:57:20.430+03:002017-06-20T22:57:20.430+03:00Kyllä on makeaa ja kirpeää. :)Kyllä on makeaa ja kirpeää. :)Kivimäen emäntähttps://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-44278440819723084342017-06-20T17:29:01.110+03:002017-06-20T17:29:01.110+03:00Kuulostaa makijalta.Kuulostaa makijalta.marumummelihttps://www.blogger.com/profile/02568786576550637741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-70444621584194489742017-06-20T17:17:48.019+03:002017-06-20T17:17:48.019+03:00Tulos on kokeilemisen arvoinen. :)Tulos on kokeilemisen arvoinen. :)Kivimäen emäntähttps://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-49021085305133015152017-06-20T17:17:31.378+03:002017-06-20T17:17:31.378+03:00En tiedä säilymisestä, koska siitä minulla ei ole ...En tiedä säilymisestä, koska siitä minulla ei ole kokemusta. Arvelisin, että jokusen viikon saattaa hyvinkin säilyä. :)Kivimäen emäntähttps://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-49640716988344754862017-06-20T17:16:51.032+03:002017-06-20T17:16:51.032+03:00Raparperimehu on hapolla tehtyä mehua, jolloin sii...Raparperimehu on hapolla tehtyä mehua, jolloin siitä tulee hyvää ja raikasta, eivätkä vitamiinit karkaa. Zilgaa meilläkin on, kovin paljon siemeniä, mutta hyvin makea lajike. Varmaan tuolla ylimääräisten versojen poistamisella saat suurempia rypäleitä. Mehuksi meillä menee suurin osa. :)Kivimäen emäntähttps://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-58828616766001702832017-06-20T17:13:00.788+03:002017-06-20T17:13:00.788+03:00Toiseen satsiin laitoin vähemmän sokeria. Ihan hyv...Toiseen satsiin laitoin vähemmän sokeria. Ihan hyvin voi vähentää, ei tarvitse olla niin makeaa. :)Kivimäen emäntähttps://www.blogger.com/profile/01046208932411048659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-30082381309991930432017-06-19T23:52:23.954+03:002017-06-19T23:52:23.954+03:00Onpa kiinnostava ohje, tuotahan täytyy kokeilla!Onpa kiinnostava ohje, tuotahan täytyy kokeilla!Eevireginahttps://www.blogger.com/profile/13199569180578447393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-54223774418559386172017-06-19T21:17:41.267+03:002017-06-19T21:17:41.267+03:00Kiitos raparperisiman ohjeesta, se pitääkin pistää...Kiitos raparperisiman ohjeesta, se pitääkin pistää talteen. Kuinka kauan valmis sima säilyy kylmässä?Marjattahttps://www.blogger.com/profile/01613995570049952353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-85292759432734583862017-06-19T12:38:57.836+03:002017-06-19T12:38:57.836+03:00En ole ollut raparperin ystävä, mutta siman ylisty...En ole ollut raparperin ystävä, mutta siman ylistys kyllä aiheuttai jonkinmoisen houkutuksen kokeillä tätä ;) Minkälaista tekemäsi raparperimehu on? Keitätkö sen ihan tavalliseen tapaan mehumaijalla?<br />Minulla on takapihalla viinirypäle. Se ei ole ihan noin pitkällä vielä kuin sinun, koska on ihan taivasalla eikä kasvihuoneessa. En ole tajunnutkaan, että niitä versoja pitäisi leikellä pois, kun siinä on raakileet. Ihan loogista kyllä, että ne vievät voimia :D Kiitos vinkistä!<br />Mitä olet tehnyt viinirypäleistä? Itse olen tehnyt mehua, koska nuo rypäleet on niin pieniä ja täynnä siemeniä, ettei niitä napostellakaan viitsi. Taitaa olla zilga-merkkinen tuo mun puska. Voi olla, että olet näistä jo kertonutkin aiemmin, mutten ole vielä kauaa seurannut mukavaa blogiasi.<br /><br />t.RiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8370779847747690998.post-79355108242207653462017-06-19T12:15:36.754+03:002017-06-19T12:15:36.754+03:00Raparperisima on todella hyvää. Voisikohan tuota s...Raparperisima on todella hyvää. Voisikohan tuota sokerimäärää vähentää, vai kärsiikö maku liikaa?Kruunuvuokkohttps://www.blogger.com/profile/16659826694973049800noreply@blogger.com