Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukuu - kurassa maa kimaltaa

Pitkäaikaiset sateet ovat sotkeneet pihan aivan kauheaksi. Kaikkialla on pehmeää ja kuraista. 


Pihan läpi ajaminen on nykyään lähinnä luistelemista kuraisimmissa kohdissa. Myös kanatarha on aivan liejuinen ja liukas. 


Kenkien pohjat ovat aina ihan kurassa pihalla kulkemisen jälkeen. Saisivat sateet jo loppua, että tämä kurakausikin loppuisi joskus. En muista näin kuraista olleen edellisinä vuosina. 


Kurasta huolimatta kaikkea hassutustakin on olemassa. Olemme Sulevin kanssa lähes identtisiä karvaväritykseltä. Älä vaan sano, että kuvassa Sulevi muistuttaa jotain presidenttiä. :D


Kurasta huolimatta toivotamme hyvää joulukuun alkua kaikille lukijoille. Joulu tulee kuitenkin säistä riippumatta. :)

12 kommenttia:

 1. Eihän kukaan presidentti ole likimainkaan noin komea kuin Sulevi! Ja hieno värityskin vielä, upea sävy. Ehkä kumminkin Tarja Halosen tukan kiva sävy osuisi lähemmäs kuin erään nimeltämainitsemattoman öykkärin ;-)
  Voihan kura sentään. Tuosta syystä jätän auton aina heti tontin reunaan, mutta aina sellaiseen ei ole mahista. Toivottavasti sää kuivuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan Sulevi toki paljon komeampi kuin yksikään presidentti. Onneksi tänään sentään pieni lumihuntu peittää tuota kuraa. :)

   Poista
 2. Voi apua, on NIIN näköinen, että! Hih hih...Päivän parhaat naurut!

  VastaaPoista
 3. No ei tosiaankaan muistuta! Sulevi on paljon komeampi ja fiksumpi! Ihan oikeasti, vesisateet saisivat jo loppua ja tulla ihan oikea talvi. Minunkin pihassani täällä Kaakonkulmalla näyttää siltä, että maa ei pysty nielemään vettä yhtään enää. Saapa nähdä, selviävätkö herkimmät perennat taas tästäkään talvesta. Mutta kuitenkin. mukavaa joulukuun alkua sinne toiselle puolelle Suomea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pieni lumihuntu saa maiseman kaunistumaan ainakin hetkeksi. :)

   Poista
 4. Niin tuttua, ihan jotain ennennäkemätöntä ollut kuravellin määrä tänä syksynä. Nytkin vettä sataa loikottaa... Mutta ehkä se tästä taas, ainakin oli pikku pakkasia lupailtu ensi viikolle! :)

  Kaimalta Suleville terveisiä, meiltä löytyy Kierosilmä-Sulevi -niminen oinas :) Teidän Sulevi on kyllä veikeän värinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, Kierosilmä-Sulevi. :D Ihana nimi teidän Sulevilla.

   Poista