Kaikkea hyvää

Kaikkea hyvää

torstai 26. lokakuuta 2017

Talven ihmemaa

Lähdimme Vihtorin kanssa katselemaan valkoiseksi muuttunutta maisemaa päivän valjettua. Tämä kissa viihtyy talvellakin pihalla, eikä sitä näyttänyt lumi haittaavan yhtään. Sen sijaan se hyppeli, kieri ja kaivautui vastasataneessa lumessa kaikella antaumuksella.


Osa omenista on jäänyt vielä väripilkuiksi puuhun. Tosin lehdetkään eivät ole vielä pudonneet.


Maisema oli kauniin mustavalkoinen, tai oikeastaan harmaasävyinen. Kasvihuonettakaan ei juuri erota maisemastaan.


Paviljonkitasanteelle menevä väylä näytti myös uskomattoman sävyvivahteikkaalta, kun kaikki värit olivat peittyneet. Lähdimme Vihtorin kanssa loikkimaan vielä pidemmälle, vaikka minulla oli vain reikätohvelit paljaissa jaloissa.


Kännykästä loppui akku juuri kun pääsimme parhaille paikoille. Mutta todella paljon on maisema muuttunut yön aikana. Varjolevähtämön pajut ovat kaartuneet oikein kauniisti kaareksi. Harmi, etten ehtinyt lähemmäs ottamaan siitä kuvaa. 


Molemmilla alkoi varpaita paleltaa, joten päätimme siirtyä ihailemaan talven ihmemaata ikkunasta. Samalla saimme varpaat lämmitettyä patterin avulla. 


Sulevi ei ole ollut ollenkaan kiinnostunut lumisesta maisemasta. Sillä alkaa varmaan jo ikä painaa, vaikka vuosia on koossa vasta 11.

10 kommenttia:

 1. Vihtori on upean näköinen ja värinen kissa. Voin kuvitella miltä se näytti lumesta villiintyessään. Meillä kissat pyörii sisällä, tekee mieli ulos ja kun avaan oven niin ei enää tee mieli kun näkevät lumen. On se hankalaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulevi on juuri tuollainen, ettei kylmä ulkoilma oikein kiinnosta. Vihtori taas on kiinnostunut kaikesta, eikä lumi haittaa sitä yhtään. Harmi, etten saanut sen hyppyjä ja möyrimistä videolle. :)

   Poista
 2. Upeita talvisia kuvia <3 Kisuille paijauksia, upeita kisuleita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taitaa talvi jo väistyä, mutta sainpa ikuistettua kuviin. :)

   Poista
 3. Kauniit runsaan lumen kuorruttamat kuvat.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo omenaapuukuva, oli kyllä yhtä yllättävä tämä lumentulo nyt kuin takatalvi keväälläkin. Näköjään täytyy kaikkeen varautua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pitäisi olla jo lokakuun alussa valmiina talven tuloon, mutta miten saisi omenillekin sen tiedon? :D

   Poista