Huomaatko muuten, miten keltaista pulla on? Se johtuu kananmunista, jotka ovat täynnä ravinteita, ja siksi niiden keltuainen on lähes oranssi. Arvaat varmaan, että se vaikuttaa myös positiivisesti makuun.
Päätimme sitten vaihtaa trenkitupaan toisenlaisen hellan. Kaasuliesihän ei tarvitse sähköä, joten se oli aika helppo ratkaisu, kun oikea yksilökin löytyi.
Uuni vaatii vähän enemmän asteita kuin sähköuuni, mutta paistaa hyvin ja tasaisesti.
Nyt sähkölevyt ja se pikku-uuni pääsevät kesäkeittiöksi pihatupaan.
Mahtavan väristä pullaa.
VastaaPoistaOn se kyllä todella keltaista. Ei tarvitse laittaa sahramia joukkoon. :)
PoistaKomea pullapitko! Kyllä nuo isännät ovat kummallisia, aina makeaa vailla, niin meilläkin. Täytyypä houkutella meidänkin isäntä pitkon tekoon, sillä itse en todellakaan osaa niitä pyöräytellä. Tai en ole tosin tainnut edes kokeilla. :D
VastaaPoistaJotenkin arvasin, että muutkin isännät ovat herkkusuita. :) Eihän se letitys vaikeaa ole, jos tuollaisen pitkon tekee. Laittaa vaan pötköt ristiin ja sitten vuorotellen ylhäältä alas ja alhaalta ylös ja sama sivusuunnassa.
PoistaIhan sama meilläkin, mies koluaa kaapeissa etsimässä jotakin hyvää.
VastaaPoistaOmpa upea tuo siun pitkosi.
Kiitos! Ei se yksi pitko mihinkään riitä, äkkiä tulee syödyksi. :D
Poista